Elemente esențiale care sunt obligatorii pentru a vă menține copiii pe drumul cel bun

Lucrul bun este că nu este nevoie de mult pentru a stabili studiul copilului dvs. din mediul acasă. Deci, începeți acum cu aceste elemente esențiale ușoare

 

În urma pandemiei, milioane de studenți au fost obligați să-și facă treaba școlară acasă, în încercarea de a ține pasul cu studiile. Chiar și cu tehnologia la îndemână, învățarea la distanță nu este întotdeauna ușoară, dar la fel ca mulți care lucrează recent de acasă, studenții sunt forțați brusc să-și dea seama. Pentru început, este important să aveți o zonă de lucru dedicată unde să puteți studia cu ușurință. În plus, este util să vă mențineți zona de studiu bine organizată și ferită de distrageri. Dacă locuiți într-o gospodărie aglomerată, încercați să găsiți o cameră sau un spațiu pentru dvs. În afară de aceste sfaturi, vă recomandăm, de asemenea, următoarele elemente esențiale pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți studiul din experiența acasă

1. Masă portabilă

Studiază oriunde vrei cu această comoditate. O masă portabilă multifuncțională este o școală excelentă de acasă esențială. Deoarece cursurile online ale copilului dvs. vor fi organizate în modul online, acest tabel vă ajută pentru confortul portabil.

2 .Planificatorii

În ciuda faptului că studiază să devină complet digital, elevii încearcă să mențină un program oarecum normal de școală. Pentru a rămâne la înălțimea volumului lor de muncă, elevii și-ar iubi întotdeauna caietele și planificatorii de hârtie.

3. Lampă de birou

Dacă studiați adesea noaptea, o lampă bună de birou vă va ajuta să atenuați oboseala ochilor (dacă nu aveți deja una). Și, dacă veți obține oricum o lampă de birou, de ce să nu obțineți una care să aibă și o încărcare wireless integrată?

4.Jardiniere

Acestea oferă o ușurare vizuală și servesc drept punct de focalizare. În plus, ajută la ușurarea ochilor obosiți și împiedică spațiul de lucru să devină monoton și plictisitor.

5. Căști fără fir

Când efectuați multitasking între apelurile Zoom, termenele limită pentru teme și descărcarea mașinii de spălat vase pentru mama, căștile fără fir pot fi un salvator. Școala de acasă și cursurile de durată pe Zoom necesită o pereche de căști de bună calitate.

6. Căni de cafea

Când copilul tău studiază în permanență pe laptop, cafeaua bună este o băutură obligatorie. Doar pentru că studenții nu stau toată ziua la cursuri spate-în-spate nu înseamnă că cofeina nu este o necesitate.

7. Organizator de hârtie

Un spațiu de lucru organizat reprezintă jumătate din bătălia câștigată împotriva amânării. Un dulap sau un organizator de hârtie îi ajută să-și păstreze toate notele, mâzgăliturile și sarcinile importante într-un singur loc, astfel încât să le poată accesa cu ușurință atunci când trebuie să se refere la ele.