E oficial! Spice Girls se intorc

Fetele preferate din anii ’90 se vor intoarce impreuna dupa multi ani si avem deja o fotografie oficiala care confirma pregatirea. Toti ne amintim de piesele lor pop, care sunt inca foarte populare. Inainte de a te entuziasma prea tare, nu va mai exista un album cu melodii noi, dar unul cu hituri mari. Nici nu va fi un turneu, dar va exista un spectacol de talent, printre altele, care se pregatesc pentru televiziune.

Fiecare dintre ele va accepta un cec de 14 milioane de dolari pentru a accepta sa se alature din nou.

O fotografie in care au aparut impreuna cele cinci membre ale trupei Spice Girls, a dezlantuit cu cateva ore in urma tot felul de zvonuri si speculatii despre o eventuala intoarcere pe care, ele insele au fost responsabile sa o confirme printr-o declaratie oficiala, care este una dintre cele mai anticipate recorduri muzicale din istoria recenta a popului.

Emma Bunton, Mel C, Mel B, Victoria Beckham, Geri Haliwell

Emma Bunton, Mel C, Mel B, Victoria Beckham si Geri Haliwell (astazi deja cu numele Horner dupa casatoria cu pilotul Christian Horner), au facut anuntul oficial pe care fanii lor il asteptau de ani de zile.

In 2018, se implinesc 20 de ani de cand Geri a parasit grupul, este momentul potrivit pentru a reveni. Era intotdeauna in favoarea unei intoarceri, desi Victoria Beckham spusese ca nu se va intampla. In cele din urma ea a acceptat, cu conditia sa nu trebuiasca sa cante.

In prezent, Victoria este un designer de moda, Geri a scris carti, iar Emma Bunton este gazda de emisiuni radio. Cu toate acestea, pentru o vreme, Spice Girls ne va face sa ne simtim din nou ca adolescenti