Dildo cea mai apreciata jucarie sexuala

Din categoria jucariilor sexuale pe care le puteti gasi intr-un sex shop, fac parte si dildourile. Aceste produse, la fel ca multe altele din aceeasi gama, sunt menite pentru a putea fi utilizate si de catre barbati, si de catre femei, in cuplu sau individual. De-a lungul timpului au devenit unele dintre cele mai populare si apreciate jucarii sexuale, iar din punct de vedere calitativ, modelele de dildouri ce apar pe piata de profil, sunt din ce in ce mai bune.

 

Dildo cea mai apreciata jucarie sexuala

  Chiar daca dildourile arata ca vibratoarele, spre deosebire de cele din urma, acestea nu functioneaza pe baza de baterii si, implicit, nu vibreaza si nici nu se misca decat daca sunt actionate manual. Chiar si asa, dildourile se afla in topul preferintelor clientilor din intreaga lume si chiar sunt mai apreciate uneori decat vibratoarele, tocmai pentru ca nu sunt electrice si nu risca sa se descarce in momentele intime. In plus, sunt foarte usor de intretinut – este de ajuns sa fie spalate cu apa si sapun inainte si dupa fiecare utilizare, ori, mai indicat, cu solutii speciale de igiena pentru diferite tipuri de material, ce pot fi achizitionate tot dintr-un sex shop.

 

  Unele dintre cele mai apreciate produse din gama de dildouri sunt cele duble, care pot permite, in acelasi timp, penetrare vaginala precum si penetrare anala – acest tip de jucarie sexuala este extrem de folosit si de catre starurile porno si sunt ideale pentru persoanele dezinhibate ce sunt dispuse sa experimenteze mereu lucruri noi. Dildourile, in general, sunt create destul de realistic, avand forma de penis si material ce se simt placut, la contactul cu pielea.

 

  Un mare plus pentru aceste jucarii sexuale, il reprezinta faptul ca majoritatea sunt prevazute la baza cu ventuze, ceea ce inseamna ca pot fi fixate pe diferite suprafete, pentru ca experienta sa fie si mai inedita! Ventuzele sunt realizate din acelasi material ca dildoul in sine si, odata fixate pe o anumita suprafata, nu se deplaseaza in timpul utilizarii dildoului.

 

  In ceea ce priveste materialul si culoarea unui dildou, cu siguranta aveti de unde sa alegeti! Acestea vin intr-o gama variata de culori, iar materialele sunt destul de diverse, de la dildouri din cauciuc sau material de tip jelly, care sunt si foarte accesibile financiar, pana la dildouri din silicon, ceramica sau sticla – cele din urma sunt mai costisitoare insa calitatea materialului este incontestabila! De asemenea, lungimea si grosimea unui dildou difera de la model la model, astfel ca dimensiunile incep de la 12 – 13 cm pana la 40-45 cm ( lungime ), iar grosimea variaza in general intre 2.5 cm si 6.5 cm. Asadar, dildourile sunt fabricate in numeroase dimensiuni tocmai pentru a se plia perfect dupa nevoile si preferintele fiecarei persoane