Destinații magice de iarnă pe care trebuie să le vedeti neaparat,partea 2-a

Destinații magice de iarnă pe care trebuie să le vedeti neaparat,partea 2-a Destinații magice de iarnă pe care trebuie să le vedeti neaparat,partea 2-a

Gullfoss, Iceland

La Gullfoss, veți experimenta o frumusețe naturală curată - vederea râului Hvita parțial înghețat, cu zăpadă care acoperă munții și stâncile din jur. Chiar în apropiere se află Langjokull, care se întâmplă să fie unul dintre cei mai expansivi ghețari din țara nordică.

Midway, Utah

Întins pe regiunea de vest a orașului Heber este un frumos oraș de iarnă din Midway. Artiștii vin adesea aici pentru a construi castele de gheață mobile în fiecare iarnă și acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care oamenii se deplasează în această locație - să se bucure de creativitate. Puteți urca în structură și puteți aprecia complexitatea acesteia.

Distracția este o garanție, deoarece puteți urca pe o sanie trasă de cai, puteți merge la schi sau vă puteți încerca abilitățile de scufundare sărind într-una dintre băile naturale de apă sculptate de craterele fierbinți.

Harbin, China

Veniți în orașul chinez rece Harbin pentru a vă bucura de unul dintre cele mai memorabile festivaluri de gheață și zăpadă în timpul iernii. La fel ca structurile create de artiști în Midway, festivalul de zăpadă din orașul Harbin atrage o mulțime uriașă pentru că turiștii vor să vină să-și petreacă ochii cu magnificele structuri de gheață.

Aceste structuri sunt cele mai mari structuri de gheață pe care le veți găsi oriunde în lume și devin mai frumoase noaptea când sunt luminate de lumini colorate diverse. În plus, poți sări pe sanie sau să mergi la patinaj sub frumoasele lumini chinezești.

Abisko, Suedia

Țara scandinavă împrumută viața sălbatică nordică și o expune, alături de sute de reni. Abisko, „Laponia suedeză” găzduiește un parc național și oferă vederi clare asupra aurorei boreale.

Ascultă cu atenție; se crede că lumina nordică cântă. Activitățile pe care le puteți face aici, pe lângă vederea fermecătoare a iernii, sunt săniușul câinilor, schiul alpin, pescuitul cu gheață și multe altele. Aici puteți avea șansa de a interacționa cu poporul sami și de a vă apropia de un ren.

Uludag, Turcia

Odată venerat Olimp Mysian, Uludag este unul dintre cele mai frumoase orașe de iarnă pe care le poți găsi. Pentru a obține vederea încântătoare a munților și oceanelor cu vedere acoperite de zăpadă înghețată, s-ar putea să vă doriți o plimbare în Olympos Teleferik; o telecabină care călătorește prin vârfurile de vârf din nord-vestul Turciei. Vă puteți angaja în mai multe sporturi de iarnă aici, cum ar fi schiul și săniușul câinilor sau puteți sta într-un colț în timp ce vă bucurați de cafea.

Ghețarul Perito Moreno, Argentina

Există ceva frumos la auzul crăpăturilor tunătoare de gheață muntoasă înghețată într-o după-amiază însorită. La Perito Moreno, din noiembrie până în martie este o perioadă cerească de observare a minunilor și frumuseții naturii. Ghețarul, mărginit de flori alpine, este situat chiar în Parcul Național Los Glaciares. Are o lățime de 3 mile și o adâncime de 558 de picioare. Pentru a privi mai atent gheața care se sparge, ar trebui să vizitați peștera ghețarului care se află la nord de Perito Moreno.

Kirkjufell, Islanda

Acest site este doar magic! Prea frumos pentru a fi real - la fel ca una dintre scenele din basmele Disney! Când este acoperit de zăpadă de iarnă, nu este nimic la fel de frumos ca Muntele Kirkjufell. Noaptea, lumina boreală mistică formează un fundal pentru vederea plană a muntelui. După ce ați văzut această priveliște frumoasă, s-ar putea să doriți să vizitați Grundarfjörður, care este un oraș mic și frumos care adăpostește aproximativ 900 de persoane.

Jigokundani Monkey Park, Japonia

Acest parc este adăpostit în Parcul Național Joshinetsu Kogen, unde există o ploaie puternică de zăpadă timp de aproximativ 3-4 luni. Există o mulțime de maimuțe de zăpadă în acest parc și puteți veni aici pentru a vedea maimuțele zburdându-se în timp ce se încălzesc în izvoarele termale create de gurile de abur naturale.