De ce Toamna este cel mai bun anotimp al anului

De ce Toamna este cel mai bun anotimp al anului De ce Toamna este cel mai bun anotimp al anului

Ah, toamna. Este un anotimp cu adevărat magic dacă ne întrebi  pe noi. Sentimentul general care vine odată cu această perioadă a anului este ca nimic altceva. Se simte ca un nou început, o gură de aer proaspăt și calm general. Gandeste-te la asta. Având un weekend acasă, ploaie blândă cade afară. Ești ghemuit pe canapea îmbrăcat cu glugă preferată și sorbiți o băutură fierbinte. Nu există altă senzație de genul acesta. Este un sentiment unic de calm care face ca această perioadă a anului să fie cu atât mai specială.

Vreme mai buna

Acest lucru este de la sine înțeles, dar după căldura verii, este o pauză frumoasă pentru a avea aerul rece și clar de toamnă. Este binevenit. Briza ușoară este atât de liniștitoare, încât lumea simte că se calmează și respiră înainte de a se îndrepta spre iarna înghețată. Ca să nu mai vorbim, un weekend rece și ploios este perfect pentru a vă relaxa în interior cu o carte bună, cu o lumânare aprinsă alături. De asemenea, nu mai transpirați abundent!

Bauturi calde

Ce este mai reconfortant decât să savurezi o cană caldă de cafea,ceai? Există atât de multe opțiuni diferite pentru băuturi calde, de la latte de condimente de dovleac la cidru de mere până la ceai vechi bun. A te răsfăța cu băutura ta fierbinte preferată este mult mai bună atunci când folosești o cană pe care o iubești în mod deosebit.

Tricotaje confortabile

Indiferent ce tendințe se întâmplă să fie în stil, puloverele tricotate vor fi întotdeauna la modă. Le poți stratifica sau purta așa cum sunt. Să fim sinceri, nu este nimic mai bun decât să arunci pe o ținută caldă înainte de a înfrunta aerul clar de afară. Chiar dacă nu sunteți îndreptat, vă puteți relaxa într-o hanoracă caldă.

Halloween

Cine nu iubește Halloween-ul? Această vacanță este favorită fanilor dintr-un motiv. Bomboanele delicioase, costumele - toate țipă toamna în cel mai bun mod posibil. Desigur, cum am putea uita sculptura dovleacului! Vizitarea unui plasture de dovleac pentru a alege unul este cea mai bună experiență de toamnă. Una peste alta, Halloween-ul este simbolul toamnei și nu putem fi mai încântați de asta.

Culorile

Frunzele schimbând culorile, cerul devenind gri ... Este uimitor să te uiți. Dintr-o dată, totul se simte atât de diferit și de nou. Toamna este aproape ca un nou început, cu toate schimbările care au loc în natură. De parcă nu ar fi fost suficient, moda și tendințele reflectă aceste schimbări. Acum, sunt culorile bogate și profunde. Fie că vă decorați casa pentru sezon, fie că vă alegeți hainele pentru o zi, toate aceste nuanțe întunecate vor fi perfecte.

Mâncare de sezon

Ca în fiecare anotimp, toamna are propria sa bucătărie. Diferite fructe și legume sunt la vârf, cum ar fi mere, dovlecei și cartofi dulci. Gândiți-vă doar la toate posibilitățile! Bineînțeles, există Ziua Recunoștinței care vă permite să vă bucurați cu adevărat de toate aceste alimente delicioase sub toate tipurile de forme, cum ar fi plăcinte și fripturi.