De ce parfumurile de lux vin in sticle mici

De ce parfumurile de lux vin in sticle mici De ce parfumurile de lux vin in sticle mici

Cine nu a auzit de zicala populara ca „cele mai bune parfumuri sunt servite in sticle mici”, o fraza din proverbul folosit de cele mai multe ori pentru a maguli si a presupune ca lucrurile valoroase nu trebuie sa fie mari.

Lumea parfumeriei serveste astazi diferite versiuni de cantitate, categorie si calitate pentru a se adapta nevoilor unui public exigent, care gaseste o oferta larga pentru a raspunde cerintelor lor. Atunci cand avem un parfum preferat, nu ne va deranja sa investim pentru a obtine o cantitate de 50 ml sau chiar 100ml, deoarece stim aroma, stim cum se simte pe pielea noastra si ne place.

Dar cand incercam pentru prima data un parfum, lucrurile se schimba si acest lucru, adaugat restrictiilor de dimensiune ale produselor companiilor aeriene, sunt cateva dintre principalele motive pentru care cele mai prestigioase case de parfum din lume lanseaza sa comercializeze cele mai bune firme ale sale intr-o versiune „mini” sau 30ml. Pe https://foxi.ro/articol/parfumuri-lux-dama gasesti o lista cu parfumuri de lux de top din industria frumusetii, de la cele mai apreciate branduri din lume.

O versiune cu care sa iti aduce parfumul preferat oriunde, incerca optiuni noi si, mai ales, te poti bucura intotdeauna de un parfum care te va identifica si va deveni parte din esenta ta.

Un clasic cu istorie

Acesta este cazul, de exemplu, al casei de parfumuri Penhaligon’s, care in scopul de a-ti duce clasicii in orice punct al lumii, lanseaza acum o colectie a clasicilor sai principali intr-o versiune de calatorie sau 30 ml , astfel incat „iubitorii Penhaligon pot transporta in buzunar toata maretia aromatica a marcii ", spun ei.

Povestea lui Penhaligon dateaza din 1870, cand un frizer din Cornish, numit Williamns Penhaligon, a calatorit la Londra si a deschis un magazin alaturi de cele mai bune magazine ale croitorilor londonezi.

Cine a primit mandatul regal si cine ar fi taiat barba insusi a sahului din Persia . Intr-o perioada in care igiena personala era o problema de maxima importanta, iar a fi domn a fost o problema care a necesitat o mare dedicatie.

Penhaligon are in prezent onoarea de a avea doua mandate reale ; Alteta Sa Regala, Ducele de Edinburgh, premiat in 1956; si Alteta Sa Regala Printul de Wales premiat in 1988.