De ce din ce in ce mai multe cupluri se despart

De ce din ce in ce mai multe cupluri se despart De ce din ce in ce mai multe cupluri se despart

In ziua de azi, relatiile de cuplu nu mai sunt ceea ce erau odata. Acestea au devenit mult mai instabile, si atat femeile cat si barbatii prefera sa schimbe partenerul decat sa incerce sa repare ceea ce nu merge in relatia actuala. De cele mai multe ori, aceasta goana dupa partenerul perfect se termina intr-un mod trist, deprimant, si foarte dezamagitor pentru foarte multe persoana, si asta pentru ca uneori partenerul potrivit se afla chiar in fata noastra si nu in multimea de afara. Hai sa vedem ce spun specialistii in cuplu legat de numeroasele cupluri care se despart in lumea moderna de azi.

Partenerii insala foarte usor si foarte des

Relatia intima intr-un cuplu este o latura extrem de importanta careia ar trebui sa ii acordam cu totii o foarte mare atentie. Daca sexul in cuplu nu este satisfacator, atunci cel mai probabil unul dintre parteneri, daca nu amandoi, vor insela la un moment dat. De aceea, acest aspect nu trebuie ignorat, indiferent ca sunteti doar voi doi sau aveti si copii. Viata intima trebuie sa fie una implinita pentru ambii parteneri, si pentru asta este nevoie in primul rand de comunicare, deschidere, si din cand in cand ‘’noutati’’. Cand spunem noutati ne referim la acele lucruri mici dar foarte utile care aduc un plus sa satisfactie si interes in dormitor. Asadar, nu ar fi rau ca din cand in cand sa va uitati impreuna la filme porno interesante, din care sa invatati tehnici si pozitii noi. Nu stii niciodata ce v-ar putea placea si ar putea sa va ofere cele mai tari senzatii. In plus, cu atat de multe filme disponibile pe piata in prezent, cu siguranta aveti de unde alege. Un alt lucru care ar putea imbunatati relatia intima este acela ca uneori sa schimbati locul in care faceti sex.

Nimeni nu vrea sa investeasca intr-o relatie de cuplu

Indiferent ca vorbim de femei sau de barbati, un lucru este cert, nimeni nu mai vrea sa investeasca intr-o relatie de cuplu. Ei bine, fara efort nu se va obtine niciodata o baza solida, si nimeni nu poate avea o relatie de cuplu puternica si de durata. Cu siguranta investitia trebuie sa fie din ambele parti pentru ca rezultatul sa fie unul optim.

Cand vorbim de investitie ne referim la timp, emotii, sentimente, interes, intelegere, empatie, si respect. Toate acestea contribuie intr-o foarte mare masura la intarirea legaturii dintre doi oameni care se presupune ca se iubesc.

Oamenii au devenit foarte superficiali

Si acest lucru este din pacate perfect adevarat. Oamenii au devenit foarte superficiali, si nici unul dintre acestia nu mai acorda o atentie deosebita celui care a ales sa isi imparta viata cu el. Este foarte trist, dar din pacate este crudul adevar. Si, atunci, daca partenerul tau nu tine cont de emotiile tale, de dorinte, sau de starile pe care le ai, atunci cum poti sa continui sa il iubesti. In acest ritm, cu siguranta relatia va ajunge la sfarsit, este doar o chestiune de timp.    In schimb, daca ne dorim sa avem o conexiune din ce in ce mai puternica cu partenerul nostru, atunci trebuie sa ne asiguram ca ii indeplinim toate nevoile emotionale, chiar si atunci cand acesta nu comunica prea mult. Ar trebui sa ne facem timp sa il simtim si sa ii observam starile.