Cumparatea de bunuri imobile fara agent imobiliar

Cumparatea de bunuri imobile fara agent imobiliar Cumparatea de bunuri imobile fara agent imobiliar

Obținerea unei proprietăți imobiliare pe numele dvs. este una dintre etapele majore care trebuie atinse odată ce sunteți stabil din punct de vedere financiar. Este extrem de important să scăpați de proprietatea închiriată și să locuiți într-o proprietate de sine stătătoare, indiferent cât de mică este suprafața locului dvs. de locuit. Vă eliberează de marea responsabilitate a scampering pentru chirie în fiecare lună. Achitarea cheltuielilor cu chiria vă lasă, de asemenea, cu mai puțini bani de cheltuit pentru necesitățile zilnice.

Apoi vine problema suplimentară de a trece dintr-un loc în altul cu toate bunurile dvs. odată ce proprietarul dvs. decide să elibereze locul sau să obțină un nou chiriaș. Astfel, odată ce ați câștigat un fond de venituri suficient și l-ați economisit cu scopul decis de a obține proprietăți imobiliare, puteți începe cu nerăbdare o vânătoare pentru a obține prima dvs. proprietate. S-ar putea să fiți, de asemenea, entuziasmați să săriți intermediarul: agentul imobiliar.

AGENTUL IMOBILIAR

Mulți oameni văd persoana imobiliară ca un cost suplimentar pentru achiziționarea unei proprietăți. Acest lucru se datorează faptului că acești agenți percep un comision puternic atât de la vânzător, cât și de la cumpărător; astfel, puteți crede că renunțarea la un agent este cea mai inteligentă mișcare pe care o puteți face. Mai jos sunt câteva avantaje de a trece printr-un agent imobiliar atunci când cumpărați proprietăți.

- Puteți economisi timp prețios, deoarece dealerii au o mulțime de înregistrări de proprietăți

- Nu poți fi înșelat într-o afacere prea scumpă, deoarece agentul te poate ajuta să obții un preț corect pentru proprietatea pe care o iubești

- Ei își pot împărtăși experiența cu privire la proprietățile pe care se așteaptă să le apreciezi în viitorul apropiat și te pot ajuta să câștigi un profit net din investiții

- De asemenea, vă pot ajuta să sortați toate documentele și legalitățile

Astfel, există o mulțime de avantaje pentru a trece printr-un agent imobiliar, mai ales dacă achiziționați prima dvs. proprietate și nu sunteți familiarizați cu tehnicismele implicate în achiziționarea terenului / casei. Cu toate acestea, nu toți agenții vă pot ajuta în călătoria dvs. Unii brokeri pot fi ghidați în totalitate de către comision și încearcă să vă conecteze la prima proprietate pe care o manifestați parțial, astfel încât să încasați comisionul lor.

La fel, unii brokeri pot fi prea ocupați pentru a vă oferi timpul potrivit și veți fi de așteptat să vă formați programul în funcție de orele lor libere. Acesta pare un aranjament complet inadecvat, deoarece sunteți clienții lor și meritați prioritate.

Cu toate acestea, aceste contra nu înseamnă că eludezi în totalitate nevoile unui agent imobiliar, ci înseamnă pur și simplu că trebuie să-ți schimbi brokerul.