Cum va motivati partenerul sa faca sport?

  • Sâmbătă, 5 Iunie 2021
  • Sport
Cum va motivati partenerul sa faca sport? Cum va motivati partenerul sa faca sport?

Cuplurile care fac mișcare împreună rămân în formă. Cercetările demonstrează că lucrul cu partenerul dvs. vă poate ajuta să câștigați mușchi, îmbunătățește performanța, dar vă ajută, de asemenea, să vă construiți câștigurile în relație.

Cu toate acestea, unele cupluri nu văd ochi cu ochi atunci când vine vorba de exerciții. Acest lucru este valabil mai ales atunci când jumătate din cuplu este mare la exerciții, în timp ce cealaltă jumătate nu este un fan atât de mare al exercițiului.

Dacă sunteți unul dintre antrenorii avizi, s-ar putea să vă faceți griji cu privire la greutatea și sănătatea soțului / partenerului. Deci, îl poți ajuta? Ei bine, bineînțeles, puteți și îl ajutați să-l încurajați să se antreneze.

PRACTICAȚI ÎMPREUNĂ, DAR NU PREDICAȚI.

Nimănui nu-i place un soț copleșitor. Dacă îl împingi în mod constant pe soțul tău să iasă acolo și să facă mișcare, soțului tău s-ar putea să nu-i placă deloc. Deci, puteți încerca o pistă diferită, spuneți-i cum ar trebui să o facă de dragul copiilor săi. Sau cum ar trebui să vă formați amândoi împreună.

Dacă cuvintele tale nu par suficiente, poți căuta întotdeauna ajutorul medicului tău de familie sau al unei terțe persoane. Partenerul dvs. poate, cu siguranță, să asculte și să-și asume exercițiile ca măsură de sănătate preventivă. O declarație a medicului, cum ar fi greutatea suplimentară, vă poate pune în pericol bolile cardiovasculare și poate acționa ca clopote de avertizare.

CONDUS DE EXEMPLU

Mergeți la vorbă! Este exact atunci când cuvintele nu reușesc să-ți inspire soțul. Acțiunile tale îl pot inspira uneori să-ți urmeze urmele. Dacă începeți să faceți o alergare de dimineață în fiecare zi și soțul dumneavoastră vede impactul pozitiv al exercițiului de dimineață, aceștia pot urma exemplul.

Mai bine, înscrieți-vă pe amândoi într-o sesiune de exerciții distractive. Să fie o surpriză. Deci, deși el / ea ar putea să nu se ocupe imediat de el, lucrurile se pot schimba odată ce le prind. În curând, fitnessul se poate dovedi o dependență sănătoasă.

ÎNCEPEȚI MIC ȘI APOI MUTAȚI ÎN SUS

Uneori fitnessul poate părea copleșitor la început. Prea multe schimbări la debut se pot dovedi a fi o afacere provocatoare pentru persoanele care sunt noi în joc.

Dar ceva la fel de mic ca să beți mai multă apă în fiecare zi sau să mergeți doar 10 minute după mesele principale, s-ar putea dovedi a fi un loc bun pentru a începe. Dacă îl încurajați pe celălalt pe cel semnificativ să meargă câteva minute după cină împreună, rutina ar putea în cele din urmă să apeleze la partenerul dvs. supărător.

De asemenea, este important să le reamintim că fitnessul nu înseamnă să faci sacrificii, ci să adaugi câteva lucruri care, în cele din urmă, le vor face viața mai bună. Este vorba despre mentalitate.

RĂMÂNEȚI POZITIV

ncurajează mai degrabă decât critică. Mai degrabă ar trebui să spui „oh! Arăți bine în acea ținută astăzi. Plimbarea suplimentară ajută! ' în loc de „oh, ți-ai pierdut din nou sesiunea de exerciții”. Acest lucru îl va încuraja să nu rateze următoarea sesiune de exerciții cu orice preț!

Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să vă concentrați asupra beneficiilor unei rutine. Cu toate acestea, partenerul tău poate începe să fie cu răutate; cu toate acestea, în curând, vor cădea în rutină și vor începe să îmbrățișeze noile schimbări.

CÂND FITNESSUL POATE FI ȘI DISTRACTIV

Uneori s-ar putea să nu vă placă aceeași activitate de fitness. Cu toate acestea, puteți lucra în același timp și mențineți o minte deschisă în timp ce faceți acest lucru.

Chiar dacă urăști ciclismul, dacă soțului tău îi place, poți începe și tu ciclismul. Mai devreme decât mai târziu, soțul / soția dvs. poate începe în curând să vă placă activitățile care vă plac. Și cine știe, amândoi puteți începe să vă îndrăgostiți de aceleași activități pe care ați iubit să le urâți mai devreme.

Totul este să faci lucrul care îți place și să-l faci împreună. De asemenea, uneori activitățile de grup funcționează ca un starter excelent de exerciții. Amândoi puteți discuta și încheia. Și sunt atât de multe lucruri de încercat și distrat cu el. Întotdeauna nu mergeți la sală și nu ridicați gantere. Puteți încerca diferite yoga, Zumba , paddle boarding, scrimă, arte marțiale, surfing, racquetball și multe altele.

Deci, acum este momentul să vă încurajați pe celălalt semnificativ și să-l ajutați să muște momeala de fitness. La urma urmei, amândoi veți fi acolo unul pentru celălalt pentru mult timp. Singura modalitate de a face acest lucru este să vă îngrijiți sănătatea chiar aici, chiar acum!