Cum se cultivă ananasul?

Cum se cultivă ananasul? Cum se cultivă ananasul?

Sunt multe lucruri pe care ar trebui să le știm în viață pe care pur și simplu nu le știm. Unul dintre aceste lucruri este modul în care ananasul este cultivat. Imaginează-l chiar acum, dacă se poate. Ananasul este agățat de un ananas? Lăstarii verzi ai ananasului care ies din pământ așteaptă să fie săpați? Sau o barză livrează ananas pentru copii în morții nopții pentru ca mama ananas să crească până când sunt coapte pentru a fi mâncate? Citiți mai departe pentru a afla despre miracolul ananasului.

În primul rând, ananasul este un fruct. Acest lucru înseamnă, în general, că provine dintr-un copac, deși fructele de pădure sunt fructe și nu provin cu adevărat din copaci. Pepenii verzi nu cresc nici din copaci. Dacă un ananas vine de la un copac într-adevăr se reduce la definiția dumneavoastră de un copac. Din perspectiva noastră, deși un ananas provine dintr-o plantă. Pentru a crește un ananas este de fapt destul de ușor. 

Dacă locuiți într-un climat tropical, puteți tăia pur și simplu porțiunea superioară a ananasului și o puteți planta în grădină. Va dura aproximativ patru ani pentru ca această plantă să înceapă să înflorească, dar când va face un singur ananas va veni din partea de sus. Dacă recoltați acel ananas, acesta va fi înlocuit cu un alt ananas în jur de un an mai târziu. Aceasta este o mulțime de hassle pentru a obține un ananas. Dacă nu locuiți într-un climat tropical puteți urma același proces de plantare ananas într-o oală în casa ta și asigurându-se că acesta devine o multime de lumina soarelui.

Ananasul își are originea în America de Sud și Africa. Termenul de ananas a apărut de fapt pentru că arătau ca un con de pin și erau dulci ca un măr. Ananasul a fost de fapt adus în Europa în secolul al 17-lea și au fost foarte apreciate de clasa bogată la acea vreme. A avea un ananas însemna că trăiai cu adevărat un stil de viață luxos. Erau incredibil de scumpe. Când căpitanul Cook a adus ananasul în Hawaii, a început să devină mai disponibil și mai răspândit în America. De acolo a început să-și piardă atracția de lux.

Dacă decideți că cultivarea ananasului este prea multă muncă pentru dvs., atunci astăzi le puteți cumpăra pentru mult mai puțin decât costă în anii 1600. Atunci când cumpărați un ananas, este important să vă asigurați că ananasul pe care îl cumpărați este plin și ferm. Uita-te pentru orice pete de pe piele și să se asigure că frunzele arata proaspat si verde. Acest lucru vă va asigura că aduceți acasă un ananas bun.

Pepenele verde crește într-un mod similar cu strugurii. Deși nu cresc nici pe un copac, ambii cresc pe o viță de vie. Pepenele verde are de fapt peste 1000 de soiuri și provine din Africa de Vest. Desigur, pepenele verde este un pic mai greu decât strugurii, astfel încât pepenele verde nu atârnă de vița de vie pe care pur și simplu stă pe podea. O plantă sănătoasă de pepene verde va produce între doi și patru pepeni verzi. Acest lucru înseamnă că generează cu siguranță un randament mai bun decât planta de ananas unu-pentru-unu.

În timp ce aceste fructe nu joacă cu adevărat după reguli, cea care provoacă cea mai mare dezbatere este roșiile. În timp ce mulți se gândesc la ea ca la o legumă, este din punct de vedere tehnic un fruct, deoarece conține semințe și cum flori. Cu toate acestea, în 1893, curtea supremă a SUA a decis că roșiile sunt de fapt o legumă din cauza aplicațiilor sale culinare. În timp ce acest lucru ar fi trebuit să rezolve dezbaterea pe care le-a cauzat doar să furie pe pentru încă 150 de ani. Acum este o legumă legală care acționează ca un fruct, dar are gust ca o legumă, dar știm cu toții că este într-adevăr un fruct. Cel puțin am rezolvat misterul ananasului.