Cum se aplică spuma activă și ce spuma activă să folosesc?

spuma activa spuma activa

  Spălătoriile self-service sunt un mediu accesibil pentru toți șoferii care doresc să ia parte la procesul de spălare a propriei mașini.

  Dacă deții o astfel de spălătorie însă nu știi ce fel de spumă auto ar trebui să folosești pentru a-ți atrage clienții, te vom ajuta cu câteva informații folositoare.

 

Care este cel mai bun produs în materie de curățare?

  Dacă te afli pe acest conținut, atunci cu siguranță știi că cel mai eficient detergent auto pentru spălarea autoturismelor este spuma activă.

  Spre deosebire de celelalte produse destinate spălării auto, spuma auto este remarcabilă pentru densitatea pe care o deține, reușind astfel să ofere rezultate vizibile chiar și în cazul autoturismelor de tonaj mare unde grăsimea și murdăria sunt în exces.

  Așadar, află că indiferent de autoturismul pe care îl deții și indiferent de murdăria cu care acesta este acoperit, un detergent de calitate va reuși să elimine în profunzime orice cantitate.

  Pentru a avea succes ca spălătorie self-service, un astfel de produs este cheia cu care ar trebui să îți începi ziua. Cu cât oferi rezultate vizibile și de impact pentru șoferi, cu atât numărul lor va fi în creștere din dorința de a profita de calitatea serviciilor prestate.

 

Ce spumă activă să folosesc?

  Piața auto dispune de tot felul de detergenți auto, însă nu toți respectă gradul de calitate dorit pentru a nu-ți afecta autoturismul și de asemenea pentru a avea un rezultat final impresionant.

  Un furnizor cunoscut pentru calitatea produselor auto este TipTop Selfy de unde poți achiziționa online atât spuma activă cât și alte produse de interes pentru tine și mașina ta. 

 

  Această spumă activă alcalină este cel mai apreciat produs al acestei game, având o calitate înaltă care reușește să elimine rapid orice fel de murdărie de pe caroseria mașinii tale.

  Poate te întrebi de este cel mai apreciat și eficient detergent? Ei bine, elementul definitoriu al acestui produs îl reprezintă spuma din abundență cu o concentrație puternică. Datorită acesteia întregul proces de curățare se realizează rapid, în profunzime, eliminând în murdăria și oferind mașinii tale un aspect de nou, impecabil.

 

Cum se aplică spuma auto?

   Spuma este unul dintre cele mai accesibile produse fiind foarte ușor de folosit. Acest gen de produs este adesea recomandat pentru spălătoriile self-service, așadar, pentru o curățare cât mai eficientă pompele de dozare se vor regla la aproximativ 50/60 de grame de produs pentru fiecare ciclu de spălare.

  Având o concentrație puternică, produsul nu necesită un timp mare de acționare după ce a fost aplicat, motiv pentru care, indiferent de cantitatea murdăriei și a grăsimii de pe caroserie, aceasta va fi eliminată chiar și în cele mai puțin accesibile locuri. 

  Un aspect important după aplicarea acestei spume este faptul că nu deteriorează în niciun fel suprafața autoturismelor. Indiferent de materiale, de la piele vopsită până la cauciucuri, spuma nu conține substanțe care să distrugă orice element component al caroseriilor. 

 

Spălătoriile self service și produsele de calitate

   Produsele de calitate reprezintă un plus pentru orice spălătorie care investește în servicii și în oameni, așadar descoperă cum să ajungi cunoscut și apreciat de către propria clientelă. 

  Spuma de curățare este un monocomponent alcalin și surprinde de fiecare dată prin inmuiere și pătrundere rapidă în tipul murdăriei reușind să o elimine în totalitate de pe suprafața autoturismelor.

   Spuma este produsul cheie al procesului de curățare motiv pentru care investiția se merită pe deplin pentru rezultate de succes. Cei de la Selfy țin cont de respectarea unui raport important pe piața auto și anume cel calitate-preț.

  Orice produs de la ei vei observa că deține un preț accesibil care să susțină gradul de calitate pe care îl are. Spre exemplu spuma alcalină se regăsește la prețul de 147 de lei iar cantitatea acesteia poate varia de la 5 kg până la 60 de kg.

 

Efecte vizibile și clienți mulțumiți

    Spuma ca produs și proces de spălare promite rezultate impresionante pentru șoferi pentru care să ofere satisfacția unui autoturism impecabil, lucios cu un aspect de nou.

    Dacă deții o spălătorie fie ea clasică sau self-service, află că produsele de calitate sunt un magnet pentru cei mai pretențioși oameni. 

   Așadar, alege o spumă de calitate pentru o curățare eficientă, durabilă care să ofere mașinii tale o imagine de prospețime.