Ce spumă activă recomandă experții?

spuma auto spuma auto

Procesul de spălare a autoturismelor necesită o atenție sporită asupra materialelor și a produselor cu care se lucrează, fiind importantă în acest context sănătatea caroseriilor. Din acest motiv, o spumă activă este cel mai recomandat produs pentru curățarea corectă a autovehiculelor.

Spumă auto – calitatea produselor auto

Produsele destinate autoturismelor necesită o calitate superioară pentru a deține gradul de siguranță necesar în momentul curățării.După cum bine știm,majoritatea produselor destinate spălării dețin substanțe și combinații chimice care pot afecta în mod vizibil caroseria mașinii, din acest motiv nu este recomandată spălarea acesteia acasă cu produse casnice – șampon, detergent de vase, gel de duș etc.

Mașina ca orice alt produs necesită întreținere continuă pentru a da randamentul din primele zile, spălarea este un proces la fel de important ca întreținerea tehnică și periodică la care este supus autoturismul. Caroseria, luciul și culoarea acestuia se mențin prin curățarea periodică însă cu produse care să le protejeze și care să nu acționeze brut asupra lor.

Astfel, în procesul de curățare, o spumă activă are rolul de a menține siguranța caroseriei și a elementelor componente acesteia, reducând șansele de apariție a defecțiunilor, indiferent că vorbim de piele vopsită, de cauciuc sau plastic.

 

Care sunt principalele avantaje a spumei?

Produsele de calitate nu vor da niciodată greș mai ales atunci când vine vorba despre cele auto care sunt urmate de un rezultat vizibil și evident de care să te bucuri. Spuma profesională este un produs renumit pentru toți cei care țin la aspectul autoturismelor și folosesc calitatea superioară pentru a o întreține în cele mai bune condiții. Acest gen de produs este recomandat de experții auto care nu încurajează spălarea autoturismelor acasă prin produse chimice și de proastă calitate.

spuma activa profesională este cea de la TipTop Selfy care deține cele mai avantajoase beneficii pentru mașina ta. Principalul obiectiv al spumei vizează curățarea totală a caroseriei. Compoziția concentrată și abundentă pe care o deține îi permite să acționeze în timp util și să elimine în totalitate murdăria, indiferent de grăsimea și cantitatea pe care o are. Concentrația puternică îți permite să folosești o cantitate mică de soluție pentru un singur ciclu de spălare, așadar acum poți și economisi eficient.

Un avantaj suprem al spumei este siguranța și încrederea oferită autoturismelor. Calitatea superioară nu îi permite să acționeze în mod negativ asupra caroseriilor, motiv pentru care toate elementele acesteia vor fi protejate de orice defecțiune vizibilă. Compoziția spumei este una viabilă și accesibilă motiv pentru care acum poți spune adio petelor, urmelor sau reziduurilor pe care le lasă orice detergent de proastă calitate. Mașina ta va arăta impecabil din toate colțurile.

 

Spumă activă – etapele folosirii corecte

Îndepărtează praful acumulat

Primul și cel mai important pas este îndepărtarea corectă a prafului cu pompa de apă. Trebuie să te asiguri că îl elimini în totalitate pentru ca produsul să acționeze mai eficient asupra murdăriei.

Aplică pe caroserie spuma profesională

Aplică eficient cu pompa pe întreaga suprafață a caroseriei, vei fi surprins de abundența spumei care se va crea, acoperind-o în totalitate cu o plapumă albă și densă.

Spală atent jantele

Mulți șoferi evită spălarea jantelor din teama de a nu le afecta. Acum, cu spuma TipTop Selfy este imperios necesar să nu uiți și de cauciucuri – o zonă mult afectată de praf și murdărie, iar toate acestea în deplină siguranță.

Îndepărtează spuma

Timpul de acționare mare nu este necesar în cazul spumei profesionale, așadar acum o poți îndepărta în totalitate, bucurându-te rapid de primele rezultate vizibile.

>Lasă mașina la uscat

Pentru un rezultat și mai vizibil, imediat după procesul de spălare cu spuma profesională lasă-ți mașina la uscat pentru câteva minute. Evită însă să o expui în mod direct la razele soarelui. Caroseria ta poate fi afectată în acest fel.

 

Intră acum pe site-ul TipTop Selfy și achiziționează o spumă auto alcalină de o calitate superioară, pentru a oferi mașinii tale siguranța de care are nevoie. Investește în mod corect și alege cele mai eficiente modalități prin care mașina ta să își păstreze luciul și culoarea din primele zile. 

Întreține mașina la o calitate superioară și folosește produse auto specifice autoturismelor, în acest fel întreținerea corectă îți va aduce economisiri și momente în plus de bucurie. 

TipTop Selfy – pentru momente de maximă siguranță!