Cum sa transformi o sacosa de panza

  • Duminică, 21 Iunie 2020
  • Artă

Daca esti adeptul sau adepta unui mediu mai curat si mai sanatos, fie iti place sa economisesti mai multi bani prin utilizarea sacoselor de panza in detrimentul celor de plastic, trebuie sa stii ca esti adeptul/adepta unui concept extraordinar.

In primul rand, in acest mod ajuti la utilizarea responsabila a resurselor planetei. Plasticul este una dintre cele mai mari mase de poluanti la momentul actual iar numarul acesteia e cu greu in scadere, dat fiind cantitatea mare de plastic utilizata in diferite domenii.

In plus, prin amplasarea unei sacose de panza in fiecare geanta pe care o luam alaturi de noi la drum lung, ne asiguram ca nu ne vom umple casa cu pungi de plastic ce nu vor mai fi utilizate (sau in cazuri exceptionale), reducand astfel si risipa, si poluarea si o cheltuiala destul de ridicata.

 

Partea si mai buna e ca aceste sacose de panza se pot transforma intr-un accesoriu inedit, pe care sa-l poti purta in diferite moduri si care, totodata, sa se transforme dintr-o sacosa banala, intr-o geanta extraordinara pentru cumparaturi, care pe deasupra sa se asorteze si cu personalitatea ta si cu tinutele multiple.

 

Cum sa transformi o sacosa de panza conform personalitatii tale

 

Exista mai multe modalitati prin care poti face aceasta transformare.

Daca ai mult talent si rabdare, poti alege sa-ti pictezi sacosa in mod manual, cu peisaje, portrete, tot felul de detalii care te reprezinta si care tie iti fac placere. Poti picta aceste sacose cu vopsele clasice, de textile, sau poti apela chiar si la acuarele pe care sa le sigileri ulterior.

De asemenea, daca ai o pasiune aparte pentru cusut, poti opta pentru personalizarea sacosei prin coasere si prin crearea unor broderii senzationale.

 

Iti mai poti personaliza sacosa si prin uttilizarea unor tatuaje de textile, care se pot aplica cu ajutorul fierului de calcat sau poti apela si la tatuaje obisnuite. Chiar daca tatuajele obisnuite se duc in timp, la spalare, periodic iti poti reimprospata aspectul sacosei cu un alt model dorit de tine.

Poti sa-ti personalizezi sacosa in acest mod cu o gramada de elemente unice, obtinand propria ta sacosa practica, ecologica si in tendinte.