Cum sa te bronzezi in vreme de pandemie

Pentru multe persoane bronzul e un aspect extrem de important, mai ales atunci cand vine vorba de sezonul cald in care oamenii incep sa-si puna corpul in valoare si sa lase la vedere tot ce e mai frumos.

Acest aspect poate da in prezent numeroase batai de cap, dat fiind conditiile actuale si limitarile impuse in vremuri de pandemie. Cu toate acestea, daca esti de nedespartit de un bronz frumos, sarutat de soare, care se potriveste perfect cu tinutele pe care ti-ai propus sa le adopti in aceasta vara, afla ca nu trebuie sa renunti la idee de dragul pandemiei.

Iata asadar cateva idei prin intermediul carora vei putea obtine si de aceasta data un bronz frumos.

 

Una dintre cele mai simple si cele mai populare solutii din toate timpurile, la care poti apela oricand, in orice sezon, se refera la folosirea unor solutii autobronzante. Ele sunt disponibile in diferite variatii, la diferite marci si intervale de pret, astfel incat este o solutie simpla, relativ accesibila si sigura. Aceasta forma de bronzare poate fi chiar mai putin nociva decat bronzul artificial sau fata de expunerea accentuata, timp de ore in sir, sub razele soarelui.

 

Daca locuiesti la curte sau la apartament exista alte doua optiuni la care poti apela pentru a te bronza cu succes.

Daca stai la casa, iti poti aseza un prosop sau un sezlong in dreptul zonei din care bate soarele, pe care sa stai o vreme relaxat(a), timp in care te vei bronza frumos. In plus, daca nu ai vecini mult prea curiosi sau alte persoane in jur, poti inclusiv sa apelezi la un bronz nude.

Cei care stau la bloc se pot folosi de acoperis, in cazul in care acesta este atins de razele solare. Poti face exact acelasi lucru si pe acoperis, fara ca nimeni sa te deranjeze.

 

Si daca niciuna dintre aceste metode nu suna la fel de bine precum bronzul pe care il poti obtine la mare, poti cauta o pajiste sau un curs de apa, unde sa realizezi diferite activitati recreative in costumul de baie, timp in care te relaxezi si te bronzezi in acelasi timp.