Cum să obțineți testul de sarcină perfect

test de sarcina test de sarcina

Săptămână de săptămână, corpul tău și copilul tău cresc și se schimbă. Pozițiile, tehnicile de respirație și starea de spirit se vor schimba și ele pentru a se adapta la forma ta în schimbare.

Acest articol vă oferă o prezentare generală a ceea ce se întâmplă în fiecare trimestru de sarcină. Poți citi mai multe despre cum se schimbă corpul tău de la o săptămână la alta, care sunt primele simptome ale sarcinii, precum și o recapitulare a celor mai bune articole pentru diferite trimestre.

Primul trimestru:

În timpul primului trimestru, corpul dumneavoastră se pregătește pentru bebeluș prin creștere intensă. Este posibil să simțiți o întindere a pielii și o senzație de plenitudine în stomac. Sânii vă vor crește și corpul dumneavoastră va începe să se schimbe, experimentând un mediu cald și umed.

Sfârcurile vor începe să crească, iar mirosul corpului dumneavoastră va crește. Pielea ta poate fi roșie și descuamată, unghiile tale pot fi scurte și solzoase, iar părul poate fi tern și rebel. De asemenea, este posibil să aveți o senzație de plenitudine în stomac, care este adesea urmată de un "dezechilibru" în mușchii bazinului pelvian.

Al doilea trimestru:

Corpul dumneavoastră și-a încheiat acum ciclul de creștere și se pregătește pentru copil. Pofta de mâncare poate crește și este posibil să aveți poftă de dulciuri. De asemenea, este posibil să aveți mișcări intestinale mai puternice și mai frecvente.

Pielea dvs. poate fi ternă, grasă sau cu tendințe acneice. Unghiile dvs. pot fi slabe și ușor de rupt. Părul dumneavoastră poate fi lipicios, neîngrijit și tern. De asemenea, este posibil să aveți gaze și constipație crescute.

Al treilea trimestru:

Corpul dumneavoastră și-a încheiat acum ciclul de creștere și crește copilul. Este posibil să aveți un apetit crescut, o creștere a tranzitului intestinal și o piele-flutură mohorâtă.

Pielea dumneavoastră poate deveni mai uscată și descuamată, unghiile pot deveni slabe și subțiri, iar părul poate fi subțire și cu pete. Sânii pot începe să vă crească și menstruația poate deveni mai abundentă.

Dacă nu v-ați decis pentru numele bebelușului, acum este momentul să consultați lista completă cu nume de băieți sau fete de pe calculator-sarcina.ro

Concluzie:

Corpul tău este o operă de artă în timpul sarcinii, schimbările de formă, culoare și consistență creând o siluetă unică. Corpul tău în schimbare se poate simți nou și incitant, dar este important să îți amintești că sarcina este, de asemenea, o perioadă în care trebuie să ai grijă de tine.

În timpul sarcinii, corpul tău este în proces de adaptare pentru a purta copilul până la termen. Este firesc să vă simțiți nervoasă și anxioasă uneori, dar este important să vă amintiți că organismul dvs. acționează la fel ca în timpul primei dvs. sarcini, cu atâția ani în urmă.

Amintiți-vă că organismul dumneavoastră este făcut din aceleași lucruri ca și în timpul primei sarcini și va continua să facă acest lucru pentru următoarele două luni sau cam așa ceva după ce copilul este aici.

Pentru a profita la maximum de testul de sarcină, vei dori să te familiarizezi cu modul de interpretare a rezultatelor. Există mai multe moduri de a face acest lucru, dar cel mai eficient mod este să faceți testul de câteva ori pe săptămână, distanțându-le cu cel puțin două săptămâni.