Cum sa iti ingrijesti pielea vara

Vara poate aduce o serie de probleme de îngrijire a pielii care, dacă nu sunt tratate, te pot lăsa să te simți plictisitor și nedorit. Vara poate provoca daune semnificative pielii și salută boli neprevăzute. Puteți evita aceste probleme adoptând sfaturile simple de îngrijire a pielii de mai jos.

Debutul verii poate te-a făcut fericit și încântat să ieși sub cerul albastru și să te bucuri de vremea impecabilă. Totuși, dacă nu ești suficient de atent, vei strica ceva timp bun. Prin urmare, ar trebui să luați imediat măsurile de precauție necesare, protejându-vă pielea folosind aceste sfaturi.

Corpul tău elimină celulele pielii într-un ritm alarmant în fiecare moment. Prin urmare, atunci când nu acordați atenție acestei probleme, celulele pielii rămân doar pe corpul vostru vă fac să arăți uscat și plictisitor. Este important să-ți exfoliezi pielea de cel puțin 2-3 ori pe săptămână. Utilizați exfolianții în mișcări rotunde pe întregul corp, începând de la umeri.

Nu uitați să vă exfoliați fața și gâtul pentru a le lăsa să arate impecabile. Continuați cu practica pe tot parcursul anului dacă doriți să aveți o piele cu aspect excelent.

PURTAȚI PROTECȚIE SOLARĂ 

Dacă aveți un stoc vechi de protecție solară, aruncați-l pentru un recipient nou. Cremele de protecție solară pot să nu aibă o dată limită de utilizare, dar nu pot fi folosite pentru totdeauna. Achiziționați o cremă de protecție solară care are proprietăți UVA și UVB și este în intervalul între SPF 30 și SPF 70. Trebuie să fii generos în timp ce răspândești crema de protecție solară pe tot corpul. Repetați acest lucru la fiecare două ore pentru a vă asigura că distracția la soare nu este împiedicată în niciun fel.

Luați cel puțin opt pahare de apă în fiecare zi și chiar și o sticlă cu apă când vă mutați din orice motiv. Câteva înghițituri la fiecare 30 de minute nu doar te vor menține hidratat, ci vor elimina și toxinele din corp pe măsură ce începi să transpiri.

Aceasta nu este același lucru cu apa potabilă; vorbim despre menținerea exterioară a corpului tău hidratată cu ajutorul unei creme sau a unei creme hidratante. Alegeți un gel și piureuri bune și așezați-vă pentru a lăsa aplicația să se înmoaie în corp. Aplicați crema imediat după duș pentru a etanșa umezeala pe care corpul dumneavoastră tocmai a absorbit-o.