Cum sa iti creezi un landing page

  • Sâmbătă, 18 Mai 2019
  • Internet
  • Publicat de
creare site web creare site web

Indiferent dacă vă creați un landing page  de la zero sau începeți cu un șablon. Va prezint cele mai comune greseli. Fiecare serviciu și fiecare produs major pe care îl oferiți ar trebui să aibă propria pagină de destinație dedicată .

# 1 Landing page pentru fiecare serviciu

In procesul de creare site web,  Mai bine, creați mai multe pagini de destinație pentru fiecare produs / serviciu, care vizează un public diferit  sau un punct de vânzare. O afacere mică are cerințe diferite față de serviciile contabile, comparativ cu o întreprindere mai mare, de exemplu.

De asemenea, unii vor rezona cu titluri și genuri pe care alții nu le vor face. În loc să promovați un landing page cu mesaje generice, ați putea avea mai mult noroc vizând anumite interese.

# 2: Mesaje vagi

După cum am  menționat în punctul precedent, lipsa  unui landing page, are tendința de a genera mesaje vagi.  Designul paginii  începe cu definirea unui  public  vizat,  iar  mesajelor,  adaptate fiecărei nevoi specifice.

Să presupunem că vindeți un  software. Puteți identifica două segmente de public cheie pentru aproape fiecare tip de afacere: proprietarul afacerii în sine și personalul de nivel înalt cu autoritate de cumpărare. Proprietarul afacerii este mai probabil să fie interesat de cât de mulți bani le poate salva produsul, în timp ce personalul ar putea fi mai convins de cât timp poate economisi produsul dvs.

# 3: Design vizual

În ceea ce privește designul vizual, prima greșeală cu care vă veți confrunta probabil  este aglomerarea paginii. Ramaneti la un aspect simplu care ajută utilizatorii să navigheze și să vadă cele mai importante elemente de pe pagina dvs.

De asemenea, aveți grijă de modul în care vă aranjati elementele de design. O culoare îndrăzneață într-un loc greșit sau o imagine nepotrivita  pot să vă adistraga atenție din părțile paginii  care ar trebui să se remarce cel mai mult.

Lipsa contrastului: Cea mai ușoară modalitate de a vă face vizibil pe pagină este utilizarea unui contrast ridicat. Culorile îndrăznețe sunt alegerea evidentă, dar puteți utiliza și dimensiunea, forma și stilul, printre celelalte tipuri de contrast pe care le puteți utiliza .