Cum sa fii o partenera mai buna

Cum sa fii o partenera mai buna Cum sa fii o partenera mai buna

Dragostea, intelegerea si tovarasia v-au adus impreuna. Dar e nevoie de mai mult pentru a fi o partenera mai buna. Trebuie sa investesti in voi timp si rabdare. Aici cateva moduri prin care poti sa ai o relatie satisfacatoare si sa te ajute sa fii o partenera mai buna pentru iubitul tau: 

Comunica

Stiu ca ai mai auzit-o si inainte. Dar este partea cruciala a oricarei relatii. Si prin comunicare ma refer sa fii atat o buna vorbitoare, cat si o buna ascultatoare. Exprima-te sincer fata de partenerul tau. Facand acest lucru, puteti rezolva orice problema care ar putea aparea

Cearta-te cu scopul de a gasi o solutie

Un argument ar trebui sa vizeze gasirea unei solutii si nu satisfacerea ego-ului. Nu exista loc pentru ego intr-o relatie sanatoasa.

Ai grija la ton

In vremuri stresante, toti tindem sa ne pierdem calmul. Dar, tipand la partenerul tau nu vei da peste solutia problemelor. Daca se intampla totusi sa ridici vocea la partenerul tau, cere-ti scuze si spune-i: "Nu m-am suparat pe tine, situatia in sine m-a deranjat".

Stai in prima linie

Nu te ascunde dupa deget ori dupa sarcasm. In cazul in care ai o problema, vorbeste direct, fara cuvinte cu subinteles. In acelasi timp, fa-o cu tact.

Respecta individualitatea partenerului

O relatie buna presupune sa oferi spatiu pentru individualitate si liberate. Mediile claustrofobice ucid relatiile.

Arata recunostinta

Fii recunoscatoare pentru toate lucrurile pe care partenerul tau le face pentru tine. Putina recunostinta iti va incuraja sotul sa faca mai mult pentru tine.

Fa un efort

Incearca intotdeauna sa reimprospatezi relatia. Planuieste o seara in oras, o excursie de week-end sau orice alta activitate distractiva impreuna. Acest lucru te va ajuta sa fii o partenera mai buna.

Treci peste neintelegeri

Orice ar fi, niciodata nu purta pica. Renunta la lupta. Fii deschisa sa discutati problema care te deranjeaza si apoi mergi mai departe.

Fii originala

O persoana matura va respecta un partener original. O atitudine falsa iti poate castiga atentia, dar una sincera o va sustine.

Fii distractiva

Avand in vedere ca viata vine cu multe greutati, daca partenerul tau nu isi gaseste consolarea la tine, atunci care e rostul relatiei voastre? Fa in asa fel incat sa se bucure ca este cu tine...