Cum sa faci o nunta cu economii?

  • Miercuri, 29 Aprilie 2020
  • Diverse
  • Publicat de
Cum sa faci o nunta cu economii? Cum sa faci o nunta cu economii?

Cum sa faci o nunta cu economii mai ales dupa o criza de coronavirus – planificare nunta? Întâi vine dragostea, apoi vine căsătoria și apoi platile legate de ziua nuntii. Ghiciti ce? Există un motiv pentru care nimeni nu scrie basme despre platile legate de nunta si cum pot sa fie ele reduse considerabil.

Nu trebuie să spargeți banca pentru a va face din ziua nuntii, o amintire memorabilă. Am descris mai jos diferite moduri sigure si fezabile prin care puteti economisi pentru nunta dumneavoastra. Sunt lucruri pe care le-am aplicat si eu, la nunta mea de acum 5 ani.

1. Alegeti o data a nuntii care nu se afla in sezonul de nunti – tineti cont de un calendar de nuntaSfaturi de organizare nunta cu economii – planificare nunta

Nu toate datele nunții sunt egale cand ne uitam la costuri. Dacă există o cerere mai mare pentru o anumita data, veți plăti, de obicei, un preț mai mare pentru a va rezerva un loc in acea zi. Fie ca vorbim de local, muzica sau alte servicii, lucrurile se prezinta la fel. Puteți obține o reducere, alegand o luna mai puțin populara, cum ar fi: aprilie, sfarsitul lui octombrie, incepatul lui noembrie sau una din lunie de iarna, cand nu este post. In aceste luni veti gasi fotograf nunta Brasov, la preturi accesibile!

2. Sariti peste nunta organizata sambata. Chiar va doriti o nunta cu economii?Planificare nunta duminica sau vineri, poate sa fie o optiune de luat in seama.

Sâmbătă este o zi populară pentru nunți, dar este, de asemenea, cea mai scumpă zi pentru a te căsători. Puteți rezerva locul dvs. la un preț mai mic dacă vă organizați nunta într-o duminică, sau chiar vinerea.

Reducerea aplicata de furnizorii de servicii, pentru aceasta alegere este de 10% – 15%.

3. Incercati o nunta cu economii altfel, netraditionala.Fiti creativi cu planificarea nuntii voastre cu economii

In afara de salile restaurantelor, destinate nuntilor, puteti alege o pensiune pitoreasca rustica, un PUB, sau o casă de vacanță. Toate aceste opțiuni sunt potențiale locuri de nuntă. Alegerea unui loc care nu e rezervat de obicei nuntilor, vă poate ajuta să economisiți bani și să oferiți invitatilor vostri un sentiment unic. Planificarea nuntii nu este ceva vreu, sau usor. Totul tine de atitudine si cum privesti tu ce tine de planificare nunta.

Restaurantele, de exemplu, nu percep în mod obișnuit taxă pentru locație. În schimb, plătiți pentru mâncare, bautura, poate taxa de prejudiciu, sau bani in plus la ospatari.. Alegeți un loc cu decor inedit, altfel decat se aseapta invitatii, de la o nunta traditionala.

Asigurați-vă că locul este echipat pentru a gestiona un eveniment mare și nu uitați să luați în considerare taxele de închiriere pentru lucruri precum: corturi, iluminat, inchiriat toalete, vesela sau mobilier.

4. Negociază costurile neașteptateSfaturi sau planificare nunta cu economii de criza

O mulțime de cheltuieli neașteptate pot apărea cand te gandesti la planificare nunta, inclusiv taxe de energie pentru DJ-ul dvs. și o cabină foto. Nu trebuie să le acceptați fără a discuta in prealabil de acesta. Dacă un cost pare nejustificat, cereți respectuos eliminarea acestuia.

5. Folosiți resursele locației – planificare nunta.Sfaturi utile cum poti maximiza profitul la nunta cu economii!

Întrebați fiecare locație ce este inclus în taxa de închiriere. Unele vor include elemente precum: mesele, scaunele, florile si decoratiunile, sau orice onorariu in plus, ori taxe de prejudiciu, care se pot traduce în economii de sute, dacă nu chiar mii de lei. Ferește-te pe cat posibil de articole de calitate superioară. Dacă optați pentru un loc de bricolaj sau o nuntă în curte, va trebui să cumpărați sau să închiriați totul( mese, scaune, vesela, ospatari, sisteme de iluminat, decoratiuni, etc)