Cum sa faci fata crizelor de furier ale celor mici

Dacă ai un copil, s-ar putea să fi experimentat copilul tău făcând o criză de furie o dată sau de două ori. Poate fi absolut umilitor atunci când ești în public, dar, din păcate, este o parte a creșterii lor. Între 1 și 4 ani, copiii încă încearcă să învețe conceptul de abilități de coping. Deci, în loc să evalueze și să rezolve o situație, au doar o criză. Dar, prin aceasta, voi împărtăși câteva modalități de a face față crizelor de furie ale copiilor mici pentru a încerca să vă fie mai ușor pentru tine și copilul tău.

Când vezi că copilul tău începe să facă furie, este greu să nu ai și o criză. Urmați aceste sfaturi de mai jos și vedeți dacă una sau mai multe modalități pot ajuta la calmarea rapidă a situației și este posibil să ajungă acolo unde copilul dvs. are mai puține crize data viitoare. Cel mai mare lucru pentru părinte este să rămână calm în timpul unei crize de furie. Asigurați-vă că vă păstrați calmul, pentru că dacă începeți să vă supărați, acest lucru poate face ca copiii tăi să se înrăutățească.

Ai văzut sau ai experimentat vreodată din prima mână copilul tău care lovește și lovește sau lovește părintele?! Acesta este ceva care se întâmplă mai des decât nu. Iată câteva sfaturi pentru a face față acestui lucru.

Când copilul tău lovește, îndepărtează-l de situația în cauză. Dacă le țineți în mână, puneți-le jos și faceți un pas înapoi.

Dacă copilul tău este suficient de mare, atunci ia-l la timp, astfel încât să înceapă să învețe că nu este corect.

Apoi, odată ce copilul dumneavoastră a avut câteva minute de timp, mergeți la el și explicați-i că nu poate lovi sau mușca pe nimeni.

Oferă o îmbrățișare plină de iubire dacă o doresc. Dacă nu sunt pregătiți, spuneți-le că atunci când sunt pregătiți pot veni să se îmbrățișeze. Când te îmbrățișează, spune din nou că lovirea nu este permisă și nu ar trebui să facă asta.

când copilul tău este în modul de topire completă, pur și simplu pleacă și lasă-i puțin spațiu. Uneori, dacă strigă puțin, se vor simți mai bine. Îți ajută copilul să învețe să se aerisească într-un mod nedistructiv. La fel ca adulții, uneori, un plâns bun este tot ce ai nevoie. După câteva minute, poți să intri și să vezi dacă doresc atenție de la tine și poți încerca să vorbești despre criza lor.

acesta este unul pe care toți copiii îl vor experimenta. Copiii mici se luptă cu conceptul de împărtășire. Este foarte important să faceți tot posibilul pentru a insufla că împărtășirea este foarte importantă.

Exersează-te acasă la partajare când poți, pentru a încerca să o previi.

Dacă copilul dvs. face o criză de furie, îndepărtați-l de situație pentru câteva minute. Întoarceți-vă și oferiți o jucărie diferită cu care să se joace copilul și amintiți-le că trebuie să împărtășească și să se joace pe rând.

Îți poți cere copilului să găsească o jucărie diferită cu care să se joace, iar când celălalt termină de jucat, poate avea acea jucărie.