Cum sa arati ca un Boss fara a cheluit o avere

Cum sa arati ca un Boss fara a cheluit o avere Cum sa arati ca un Boss fara a cheluit o avere

Cu câteva trucuri de stil inteligente, amestecând piesele potrivite și redescoperindu-vă garderoba, transformați-vă și ridicați aspectul. A căuta și a simți tot ce ai mai bun este să cultivi o atitudine grozavă, așa că îmbracă-ți cu mândrie acea bijuterie a magazinului de economisire pe care ai găsit-o. 

Dacă vă opuneți dorinței de a scoate câteva piese, cumpărați opțiuni la prețuri accesibile, care merită investiția. Derulați mai jos în timp ce împărtășim câteva sfaturi valoroase despre aspectul elegant, fără a cheltui bani.

Caută-ți dulapul pentru a fi surprins de minuni din garderoba ta. Secretul pentru redescoperirea pieselor uimitoare din dulapul tău este prin dezordine și reorganizare după revizuirea a tot ceea ce deții. După inventarierea garderobelor, distrează-te foarte bine coafând piesele din nou.

Experimentarea cu accesorii

Hainele vechi pot fi ridicate cu accesoriile necostisitoare potrivite. Examinați-vă accesoriile și sertarul de bijuterii pentru câteva piese șic și la modă, care adaugă stil ținutei dvs., cum ar fi o bandă strălucitoare sau îndrăzneață, o eșarfă imprimată de epocă, o șapcă de baseball la modă, un scrunchie răcoros, un colier cu lanț, șosete retro sau păr frumos clipurile adaugă cu ușurință un aspect de modă înainte.

Lucrări de stratificare creativă

Stratificarea hainelor existente creează un aspect elegant. Există nenumărate moduri interesante de a te simți și a arăta elegant folosind lucrurile pe care le deții deja. Simțiți-vă absolut elegant, cu unele look-uri stratificate.

Încercați aspectul tonal

Purtarea aceleiași scheme de culori din cap până în picioare, în texturi diferite, ridică orice aspect. Verifică-ți dulapul pentru țesături cu aceeași schemă de culori precum denim sau cașmir pentru a crea o ținută care să arate elegantă.

Căutați în dulapul dvs. pentru tendințe tipărite, siluete și țesături

De la cele mai favorizate tendințe ale țesăturilor din sezon (cum ar fi denimul de epocă, piele și croșetat) până la imprimarea la modă, care au fost afișate pe piste (florale de epocă, dungi și buline) și siluetele care erau în prezent în tendințe (pantaloni cu picioare largi, ondulat) rochii, voluminoase, mâneci bufante), curățându-vă dulapul adânc pentru oricare dintre aceste stiluri specifice care vă vor păstra munca sau aspectul casual foarte curant.

Dacă familia și prietenii sunt dispuși să se despartă sau să permită împrumutarea anumitor obiecte din dulapurile lor, acest lucru vă permite să vă reinventați garderoba fără cheltuieli. Pungile, cardiganele și curelele reci scoase din dulapul mamei mele, precum și cămășile cu nasturi mari și puloverele cu guler echipat de soțul meu, sunt o reîmprospătare binevenită pentru garderoba mea.

Schimburi de îmbrăcăminte

Luați în considerare comerțul cu haine și accesorii cu unul dintre prietenii dvs. eleganți pentru a câștiga piese noi și frumoase fără a cheltui cu adevărat bani reali. Mai bine, atunci când carantina s-a încheiat, sponsorizează o petrecere mai mare de schimb de haine peste gustări și cocktailuri.

Dacă este jenat de bluze, fuste, pantaloni și rochii purtate niciodată pentru că aveau nevoie de călcat. Depășirea lenei și cedarea aburului sau călcării. Ai brusc un dulap nou de haine, tocmai livrate. Re-familiarizați-vă cu aburi și călcați sau investiți într-un abur.

Cumpărați articole second-hand de calitate

Cu un buget de cheltuieli mic de rezervă, luați în considerare cumpărăturile de pe site-urile web care vând piese second-hand, second-hand și vintage, cum ar fi bunuri de reducere de designer pe The RealReal, Poshmark, Etsy, eBay, precum și magazine online de epocă. Optează pentru piese de calitate care durează.