Cum sa alegi cel mai bun rezervor incastrat pentru baia ta?

Cum sa alegi cel mai bun rezervor incastrat pentru baia ta? Cum sa alegi cel mai bun rezervor incastrat pentru baia ta?

Cu siguranta ai auzit foarte multe lucruri pozitive despre rezervoare incastrate si, daca te-ai decis ca este momentul sa instalezi si tu unul in baia ta atunci te intereseaza cel mai probabil cum sa gasesti cel mai bun produs de pe piata. Si, desigur, care sa se potriveasca nevoilor tale.

Pentru a evita sa cumperi ceva scump sau greu de instalat, trebuie sa iei in calcul cateva puncte de reper care te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie in acest sens.

 

Aspecte la care trebuie sa fii atent atunci cand achizitionezi un rezervor incastrat

 

Un rezervor incastrat, fata de un model clasic prezinta foarte multe avantaje printre care ajuta la economisirea spatiului si utilizarea acestuia in mod inteligent. Mai ales pentru apartamentele sau garsonierele dotate cu bai mici reprezinta o solutie de ultima generatie. Desi se spune despre acest tip de rezervoare ca nu sunt practice din punct de vedere al faptului ca nu permit un acces usor la instalatia de apa, daca sunt instalate in mod corect de catre un specialist atunci nu vei avea probleme.

Fara sa mai lungim vorba mai departe, un rezervor incastrat reprezinta o solutie moderna pentru baile de dimensiuni reduse. Nu numai in mediul rezidential se pot intalni astfel de modele de rezervor intrucat si in spatii comerciale sau centre de afaceri sunt foarte des intalnite.

Atunci cand alegi un rezervor incastrat trebuie sa il alegi si in functie de volumul de spalare. Acesta poate sa fie moderat si extins si difera doar capacitatea de colectare a rezervorului.

Ai observat probabil in multe locuri ca sunt exemple cu doua trepte de lavaj. Acest lucru inseamna ca poti sa economisesti apa. Desi un astfel de exemplar poate sa te coste putin mai mult la inceput, avantajul suprem este acela ca vei putea sa folosesti doar jumatate din apa colectata in rezervor. De asemenea, in momentul in care se efectueaza lucrari la conducte, un astfel de rezervor poate sa iti ofere un volum suplimentar de apa stocat pentru situatii de urgenta.

Rezervoarele incastrate au un design foarte placut dupa ce au fost montate si nu se vad decat butoanele de actionare. Fiind incastrat in perete bazinul de apa si restul accesoriilor te ajuta sa obtii un design interior mai placut.

 

Cum trebuie sa se prezinte intreg sistemul in momentul achizitiei?

 

In momentul in care achizitionezi un rezervor incastrat  laguna.ro trebuie sa te asiguri ca acel kitul contine toate accesoriile si elementele necesare instalarii. Pentru a facilita acest lucru, producatorii vand seturile de livrare impreuna cu cadrul de montaj si sistemul de fixare. Fara aceste elemente este destul de dificil sa instalezi un rezervor incastrat.

Igienizarea este un aspect demn de luat in considerare intrucat un rezervor incastrat iti ofera posibilitatea de a curata mai usor zona toaletei iar rezervorul nu va incurca acest lucru.

Apoi, cel mai important lucru este sa apelezi la un profesionist care sa iti instaleze rezervorul. Desi in teorie pare destul de simplu, pot exista provocari in timpul instalarii pe care doar un specialist poate sa le rezolve. De asemenea, inainte de a achizitiona discuta cu un specialist pentru a vedea daca instalatia de apa si baia ta, in general, este configurata pentru a suporta un astfel de sistem modern.