Cum sa ai o fotografie atractiva si profesionala pe linkedin

Dacă există o rețea de socializare în scopuri profesionale sau de afaceri, aceasta ar fi Linkedin . Potrivit unor experți, LinkedIn este ca Facebook, care vă permite să vă conectați cu oameni cu afaceri, pentru a vă extinde rețeaua profesională.

Dar, spre deosebire de Facebook, unde poți să-ți arăți selfie-urile, obiectivele de călătorie și imaginile sincere, trebuie să fii formal și decent în fotografia ta LinkedIn pentru a face o impresie puternică. Experții dezvăluie aceste sfaturi pentru a vă ajuta să obțineți o fotografie LinkedIn atrăgătoare și uimitoare pentru a vă complimenta cu profilul dvs.

În timp ce unele industrii încă preferă fotografiile cu oameni care poartă haine formale sau îmbrăcăminte de afaceri, unii clienți sau angajatori sunt acum deschiși să vadă alte persoane purtând haine casual dar prezentabile. Odată cu creșterea economiei de concerte, experții spun că cei mai mulți profesioniști din zilele noastre vor să vadă o combinație de încredere, autoritate, relatabilitate și deschidere.

Vor să vadă un profesionist care excelează în domeniul său, păstrându-și în același timp confortul, umorul și spiritul. Profesioniștii vor să vadă cum îți echilibrezi bine viața și munca în comparație cu ținutele tradiționale și prea formale care emană o abordare severă și prea multă autoritate. Așadar, dacă doriți să vă îmbrăcați îmbrăcămintea cu jacheta de sport, să purtați o cămașă de rochie cu cravată sau să combinați cămașa cu nasturi cu pantaloni cardigan, nu ezitați să faceți acest lucru.

PUNEȚI CÂTEVA CULORI

Când ne gândim la culori pentru ținuta noastră de afaceri, majoritatea oamenilor ar alege negru. Această culoare a fost utilizată în lumea corporațiilor din veșnicie, deci este posibil să doriți să vă abateți dacă doriți să adăugați câteva atingeri de culoare fotografiilor dvs. Potrivit psihologilor ,negru aduce un aspect sumbru și sumbru pe masă, ca și cum ai fi în jos și ai participa la o înmormântare.

Acest lucru face ca oamenii care se uită la profilul dvs. să se simtă și ei trist și sumbru, ceea ce îi determină să evite să se asocieze cu dvs. Deci, dacă doriți să puneți o anumită culoare în fotografia dvs., experții vă recomandă să alegeți culoarea albastră care emană calm și confort, verde pentru vibrație și natură sau galben pentru strălucire și entuziasm. Nu vă fie frică să amestecați culori calde și întunecate pentru a determina care se potrivesc bine cu personalitatea dvs.

Deși este tentant să pozezi într-o fotografie cu un fundal uimitor, cum ar fi peisaje sau magnificul Turn Eiffel, nu ar trebui să o prezinți pe fotografia dvs. LinkedIn. De ce? Pentru că experții spun că atenția oamenilor se va îndepărta de steaua principală - care ești tu! În loc să te privească, atenția lor s-ar concentra pe fundal.

Așadar, în loc să puneți un fundal frumos și atrăgător, experții vă recomandă să vă stabiliți cu cele simple, cum ar fi culorile solide, în locul celor imprimate. Reglați saturația dacă trebuie și păstrați obiectele în rama foto minimă și simplă.

AFIȘAȚI MAI MULTE

Atunci când trimit un CV tradițional, majoritatea oamenilor fac o fotografie 1 × 1 sau 2 × 2 în care își arată fața. Însă, potrivit cercetărilor PhotoFeeler , fotografiile de aproape au în prezent un recurs în scădere în rândul profesioniștilor. Potrivit acestora, fotografiile din prim plan arată prea formale și autoritare.

Dacă nu-ți place să-ți afișezi întregul corp, o regulă bună, potrivit experților, ar fi să faci o fotografie din cap, fie pe umeri, fie pe trunchi. De asemenea, vă recomandă să faceți o poziție naturală pentru a menține echilibrul natural al curbei și liniilor corpului.

RELAXAȚI-VĂ OCHII ȘI ZÂMBIȚI

Majoritatea oamenilor au tendința de a deschide ochii larg când au fotografii de aproape. Cu toate acestea, experții spun că dă doar impresia că ești nepregătit, surprins sau speriat. În schimb, relaxați-vă ochii ca și cum ați avea o zi normală pentru a emite senzația de atenție, abordare și încredere. Pe cât posibil, îmbracă-ți și un zâmbet pentru a da impresie călduroasă.