Cum marketingul digital folosit te poate ajuta la cresterea vanzarilor

Cum marketingul digital folosit te poate ajuta la cresterea vanzarilor Cum marketingul digital folosit te poate ajuta la cresterea vanzarilor

Piața modei online este un spațiu dificil de supraviețuire. Cum distingeți marca dvs. de altele? Ei bine, iată că marketingul digital vine în ajutor. Marketingul digital la modă vă îmbunătățește prezența mărcii, iar vânzările vă fac să simțiți conștientizarea mărcii. Marketingul digital la modă se poate dovedi o modalitate ideală de a atrage audiența, deoarece acestea știu mai multe despre marca dvs. și cumpără produsele dvs.

 FACEBOOK ADS VĂ POATE AJUTA SĂ MĂRIȚI RATELE DE CONVERSIE

Majoritatea oamenilor se feresc să cumpere ceva imediat ce văd ceva. Cu toate acestea, vă puteți reorienta consumatorul pentru a-i constrânge să cumpere chiar produsul pe care intenționau să îl cumpere. Fac acest lucru trimițându-le reclame de reamintire.

Crearea de segmente de public personalizate cu Facebook , cu elemente sub formă de fragmente de coduri, vă poate lărgi acoperirea. Chiar dacă publicul țintă nu se întoarce să cumpere acel produs chiar și după o săptămână, puteți oferi reduceri în anunț. Deci, nu lăsați clienții să uite ce intenționau să cumpere în primul rând.

AVEȚI O PROMOȚIE DE VÂNZĂRI DE SĂRBĂTORI

Sezonul de sărbători este un moment minunat pentru a atrage cumpărătorii cu diverse stimulente. Dacă este timpul pentru Crăciun, puteți trimite o serie de e-mailuri abonaților dvs. concentrându-se pe reducerile compuse. Puteți oferi reduceri la diverse lucruri, precum pantofi, rochii. În acest fel, abonații dvs. vor găsi un motiv pentru a împărtăși reducerile prin e-mail cu cunoscuții lor.

De asemenea, puteți face același lucru vizând diverse festivaluri, cum ar fi promovarea produselor dvs. de Paște, promovând ceva de genul Easter Egg Hunt pe site. De asemenea, în veri, puteți oferi cadouri bonus, cum ar fi un costum de baie cu acoperire sau o rochie cu bijuterii. Puteți chiar să luați în considerare cadouri de articole cadou atunci când o persoană cumpără ceva peste o anumită sumă, să zicem 100 USD. În acest fel, clientul dvs. își va aminti marca dvs. data viitoare când se gândește să cumpere ceva.

GHIDURI DE STIL PENTRU A AJUTA CLIENTUL

Dacă dețineți un brand de modă care vinde diverse articole de îmbrăcăminte, puteți oferi un ghid de stil pe site-urile dvs. web. Dacă există o anumită rochie pe site-ul dvs. web, arătați-le cu ce o pot împerechea pentru a completa aspectul.

O rochie, cu pantofi, o curea sau bijuterii, le puteți avea pe toate cuplate în secțiunea de cumpărături sugerată. Asigurați-vă că creați ghiduri de stil pentru diferite anotimpuri, ocazii speciale, sezon de vacanță și așa mai departe. Îl puteți extinde pentru muncă, călătorii și multe altele. În acest fel, puteți oferi informații detaliate despre fiecare dintre articolele din colecția dvs.

UN CADOU PE INSTAGRAM

Un cadou pe Instagram este cel mai recent mod de a vă atrage publicul și, la rândul său, vă ajută să adăugați valoare publicului dvs. și să vă sporiți și să vă dezvoltați comunitatea. Puteți organiza chiar și un concurs pe Instagram, solicitându-le adepților să comenteze articolul dvs. de ce vor să-l cumpere și să le ceară să-și eticheteze prietenii.

Acest lucru poate deveni un lucru obișnuit, încercați-l la începutul fiecărei luni, iar clienții dvs. vor începe să aștepte cu nerăbdare acest lucru. Nu uitați să adăugați hashtag-uri, pe care le puteți folosi de fiecare dată când dați cadouri. Acest lucru vă ajută în două privințe, vă va ajuta să vă sporiți adepții și, în două, vă crește gradul de cunoaștere a mărcii, de asemenea, în rândul utilizatorilor de Instagram.

LUCRAȚI CU INFLUENȚI

O altă modalitate de a vă asigura că obțineți un adept dedicat este prin implicarea unui popular blogger de modă sau blogger cu adepți considerabili. Influenții de modă au un impact imens asupra potențialilor cumpărători. Dacă aleg să menționeze, revizuiți oricare dintre produsele dvs., aceasta vă poate ajuta să vă ridicați vânzările. Puteți crea campanii specifice care implică produsele dvs., creând imagini superbe ale acestora.

Acest lucru va atrage un interes mai mare pentru produsele dvs. și va genera vânzări. În funcție de tipul de colaborare pe care îl alegeți, aceștia pot partaja conținut personalizat pe blogul lor și diverse manere de social media. De asemenea, puteți rula reclame pe Facebook care conțin fotografii ale unor bloggeri celebri pentru a-și direcționa traficul și astfel, produsele dvs. sunt de asemenea observate. Doar asigurați-vă că obțineți un acord semnat înainte de a utiliza imaginile sau sigla lor.

Marketingul digital al modei este cu siguranță noua normă. Iar antreprenorii le folosesc pentru a ajunge la un public mai larg și pentru a genera mai multe vânzări.