Moduri de a va imbunatati campaniile de marketing prin email

Moduri de a va imbunatati campaniile de marketing prin email Moduri de a va imbunatati campaniile de marketing prin email

Unii oameni au percepția că marketingul prin e-mail este învechit. Odată cu apariția rețelelor de socializare și a site-urilor web responsive pentru mobil, se pare că a dispărut din ecuație. Dar, contrar acestei percepții, marketingul prin e-mail este, de fapt, foarte viu (și nu mort).

Atâta timp cât internetul este viu, e-mailurile vor rămâne. La urma urmei, nu vă puteți înscrie la nimic decât dacă obțineți un e-mail. Acest lucru susține faptul că marketingul prin e-mail deține încă un potențial mare ca strategie de marketing. A stat ca mediu unic de comunicare de câțiva ani. O fundație atât de puternică nu poate fi zdruncinată. Acesta este doar un simplu testament că poate funcționa și poate fi chiar mai puternic decât alte strategii de marketing pe internet, chiar și în această epocă mai modernă.

E-mailurile îți măresc nivelul de implicare cu clienții și viitorii clienți cu câteva trepte mai mari, luând conversațiile într-un mediu mai personal, făcând afacerea să pară mai legitimă și făcând tranzacțiile mult mai ușoare și mai eficiente. Este cel mai direct mijloc de comunicare, motiv pentru care agenții de publicitate nu consideră că este un lucru din trecut, chiar și cu apariția altor platforme, cum ar fi social media.

Marketingul prin e-mail este, de asemenea, rentabil. Tranzacția fără hârtie înseamnă că sunt tăiați copaci mai mici, iar deșeurile sunt reduse semnificativ. Economisește costuri și salvează lumea. Ce poți cere mai mult de la o strategie de afaceri?

CONȚINUTUL PRIN E-MAIL

A fi etichetat ca spam este una dintre cele mai periculoase capcane din marketingul prin e-mail. Acest lucru depinde de modul în care vă gestionați e-mailurile la început. Există pur și simplu buletine de știri trimise prin e-mail, care sunt evident enervante din cauza clișeelor ​​și a anunțurilor repetitive. Spuneți, spam-ul nu vă va ajuta.

Puteți spune că schema dvs. de marketing prin e-mail are succes atunci când aveți un schimb de conversații semnificative. Puteți utiliza această strategie pentru a vă baza încrederea și loialitatea clienților față de afacerea dvs.

Iată diferite moduri în care puteți crea conținut de înaltă calitate pentru marketingul prin e-mail. Există într-adevăr mai multe moduri de a câștiga e-mailuri enervante. Aceste modificări se adaugă la coeficientul de convingere și atracție al e-mailului.

Cuvântul e-mail are uneori reputația de a fi plictisitor. Au trecut vremurile când trimiteam e-carduri Yahoo, dar dacă nu sunteți încă conștienți, există o listă destul de lungă de conținut nou pe care îl puteți adăuga la e-mail pentru a le face să pară mai vibrante și mai atractive.

PARAGRAFE / TEXTE

Conținutul dvs. obișnuit. Desigur, liniile directoare stabilite pentru conținutul site-ului web ar trebui aplicate în continuare. Asigurați-vă că țineți lucrurile scurte și concise. Spuneți-vă faptele drept, alegeți cuvinte convingătoare și asigurați-vă că conținutul dvs. este scris clar. Includeți adevărul doar pentru că marketingul prin e-mail nu implică doar reputația afacerii dvs., ci și integritatea și credibilitatea dvs. ca persoană.

ANTETURI

Adăugarea de antete face ca conținutul dvs. să pară mai organizat și mai ușor de citit. Clienții vor fi conduși în mod corespunzător către conținutul pe care doresc să-l vadă și, de asemenea, vor aprecia că le prețuiți și timpul, fără a bate în jurul tufișului.

FEED-URI RSS

Această modificare poate face ca e-mailul dvs. să apară live. Adăugarea de fluxuri RSS include conținut live despre actualizări, bloguri și orice informații postate online care privesc produsul sau serviciile dvs.

Acesta este îndemnul tău la acțiune. Încorporați coduri de unde clienții dvs. vă pot achiziționa produsele și serviciile. De asemenea, puteți lipi ceva care le va adăuga la lista dvs. de distribuție obișnuită pentru ca aceștia să primească actualizări și alte informații despre afacerea dvs.

Rețineți că un e-mail eficient are ca rezultat relații profunde. Ar trebui să vă consolideze conexiunea cu publicul. Faceți tot posibilul pentru a furniza subiecte relevante cu o voce clară și distinctă. Păstrați-vă e-mailurile informative, dar semnificative și interesante Nu uitați că e-mailurile sunt mai mult decât doar cuvinte scrise.

 VIDEOCLIPURI

Videoclipurile relevante sunt, de asemenea, convingătoare în convingerea clienților să cumpere. Platformele precum YouTube și Vimeo sunt surse bune de videoclipuri, dacă încă nu ați creat una pentru afacerea dvs.

IMAGINI

Odată ce conținutul conține imagini, acestea obțin instantaneu plus de puncte. Imaginile stimulează entuziasmul unei persoane pentru anumite lucruri. Alegeți imagini care au legătură cu afacerea dvs. și aranjați-le într-un aspect organizat pentru ca e-mailul să pară curat și clar.