Cum alegi cele mai bune restaurante din Bucuresti

restaurant restaurant

Iti e pofta de mancare si vrei sa afli care sunt cele mai bune restaurante din Bucuresti? Cu putin research in prealabil si recomandarile potrivite, cu siguranta vei gasi ceea ce ai nevoie.

Inainte de a alege restaurantul ideal, trebuie sa te gandesti exact la ceea ce iti doresti cu adevarat. Ai pofta de un mic dejun satios si sanatos, un pranz la pret avantajos sau doar o gustare dulce? Indiferent de preferintele si nevoile tale, Bucurestiul raspunde tuturor nevoilor tale, deoarece exista foarte multe restaurante in oras, specializate pe diferite tipuri de mancare, gastronomii si decoruri splendide.

Criterii de sleectie restaurante din Bucuresti

Locatie

Locatia conteaza destul de mult, iar aici nu facem referire doar la zona in care este amplasat restaurantul. In ultimii ani au avut succes restaurantele care au inteles faptul ca un client va pune accent si pe decor. Asadar, cu cat un restaurant arata mai bine, cu atat are sanse mai mari sa devina popular, in special intr-o era in care social media are un impact atat de puternic.

Livrare

Posibilitatea de livrare este foarte importanta. Este minunat sa poti lua masa in restaurantul preferat, insa ai mereu starea necesara? Ori locatia este destul de aproape de domiciliul tau? Tocmai de aceea ai nevoie de restaurante bune care pot face si livrari, iar papilele tale gustative vor fi astfel satisfacute de fiecare data.

Meniu

Un meniu complex poate face diferenta dintre un restaurant popular si un restaurant necunoscut. Nu sunt necesare zeci de pagini, mai ales daca exista un specific gastronomic. Cert este ca trebuie sa simti ca ai de unde alege. Restaurantele care detin si variante pentru vegetarieni si vegani obtin cu siguranta puncte bonus deoarece se pot adresa unui public mai larg.

Servire

Decorul este superb, meniul apetisant, iar daca ai pofta la ceas de seara nu e nicio problema fiindca restaurantul face si livrari. Dar ce ne facem cu amabilitatea personalului? Servirea este extrem de importanta si cdepinde de personalitatea angajatilor, dar si de politicile practicate de restaurant.

Recenzii

Nu in ultimul rand, va trebui sa verifici recenziile. Poti cauta pe Google, Facebook, TripAdvisor si multe alte platforme dedicate.  Desi nu poti verifica veridicitatea acestora in profunzime, iti poti da seama usor daca merita incercat sau nu restaurantul in functie de numarul de recenzii si de existenta unor rating-uri cat mai diversificate.