Cum alegi căruciorul copilului? Sfaturi și sugestii

  • Marţi, 27 August 2019
  • Diverse
  • Publicat de
Cum alegi căruciorul copilului cu BeKid.ro? Sfaturi și sugestii. Cum alegi căruciorul copilului cu BeKid.ro? Sfaturi și sugestii.

Poate că ești deja părinte de puțin timp sau urmează să ai un bebeluș în cel mai scurt timp sau in viitorul apropiat. Gîndul de a ține în brațe minunea probabil îți cauzează cea mai mare fericire și nerăbdare. Venirea pe lume a unui bebeluș este cu siguranță cel mai frumos moment din viața unei femei, moment care îi v-a schimba pentru totdeauna statutul de femeie în mama. Venirea pe lume a bebelusului tău vine și cu o listă imensă de griji. Ar fi recomandat să începi să, pregătești lucrurile pentru micuțul tău încă înainte să se nască. Camera copilului, alegerea patului, a culorilor de pe pereți, hainele, scaun pentru mașină și căruciorul sunt doar câteva din lucrurile pe care trebuie să le cumperi, și crede-mă că toate aceste v-or deveni decizii greu de luat la momentul ales de tine pentru a cumpara aceste produse necesare.

Iată câteva sfaturi care sper să te ajute atunci când vrei să cumperi un cărucior pentru micuțul tău, produs care să îi ofere tot confortul de care are nevoie încă din primele săptămâni de viață.

1. Alege un cărucior care se pliază ușor. Fie că în plimbările zilnice e nevoie să mergi cu autobuzul sau cu mașina ta personala este important să alegi un cărucior care să se plieze ușor cu o singură mână, încât să poți ține bebelușul în timp ce pliplisezi căruciorul și îl pui în portbagajul mașinii sau în autobuz pentru a nu îi incomoda pe ceilalți călători cu dimensiunea căruciorului tău.

2. Cel mai important aspect de luat în seamă, centura de siguranță. Alege un cărucior cu centura de siguranță pe care să o poți deschide și închide foarte ușor dar pe care copilul să nu o poate desface  așa de ușor atunci când v-a crește mai mare si va fi curios sa traga de toate lucrurile. Centurile de siguranță în 5 puncte sunt cele mai recomandate în prezent și oferă cea mai bună protecție  copilului în timpul plimbărilor. 

3. Ce tip de roți sa alegi? Roțile pivotante în față pot fi uneori o problemă în manevrare, ar fi recomandat că dacă alegi totuși un cărucior cu roțile din față pivotante acestea să aibă și opțiunea de blocare și să le poți folosi ca roți fixe.

4. Alege un cărucior cu copertină și săculețpentru picioare. Copertina îl protejează de ploaie și de razele soarelui, chiar dacă ai ieșit la plimbare și va prinde ploaia, nu trebuie să îți faci griji, copertina îl v-a feri de ploaie. Săculețul pentru picioare este un accesoriu necesar pentru plimbările în zilele reci, acesta îi v-a oferi micuțului tău căldura și confortul de care are nevoie pentru a  adormi în timpul plimbării.  Chiar dacă căruciorul care îți place nu are inclus si săculețul pentru picioare îl poți cumpăra oricand separat de la orice magazin.

5.  Alege un cărucior cu mâner reglabil. Pentru a putea manevra cu ușurință căruciorul alege modulele cu mâner reglabil pe înălțime și chiar cu mâner pe care îl poți muta din față în spate.

Bekid.ro îți pune la dispoziție o mulțime de cărucioare. Carucioare multifuncționale 2 în 1, 3 in 1, sport, pentru gemeni, iti ofierim deasemenea o serie de accesorii pentru cărucioare din care poți alege tot ce ai nevoie pentru ca plimbările alături de micuțul tău să fie cat mai relaxante. Tot aici pe siteul nostru găsești și produse pentru camera copilului, jucării, haine și încălțăminte pentru copii, pentru că atunci când vine barza să fii pregătită cu tot ce ai nevoie.  Prețurile sunt foarte accesibile și livrarea este efectuată în minim 72 de ore in orice localitatea din Romania prin curierat rapid.