Cum alegem anticearcanul si corectorul

Cum alegem anticearcanul si corectorul Cum alegem anticearcanul si corectorul

V-am promis saptamana trecuta ca vorbim despre anticearcan si corector. In general, acoperirea cearcanelor este o problema mare. Nu mai stiti ce sa cumparati, ce culoare sa alegeti. In primul rand, mergeti la shopping ziua, intr-un magazin unde intra lumina naturala.

Daca nu stiti sigur ce culoare va trebuie, intotdeauna veti gresi daca mergeti intr-un magazin cu lumina galbena, de spoturi. Conform esquire.ro, culoarea potrivita trebuie sa fie cu o jumatate de ton mai INCHISA decat culoarea cearcanelor, in ceea ce priveste tenul deschis la culoare, cu pielea de sub ochi foarte subtire , cu vinisoare. Aplicati anticearcanul si pe pleoapa superioara, si pe peoapa inferioara.

Este bine sa alegeti un produs nu foarte lichid. Puteti pudra anticearcanul cu o pensula mica, de fard, in nici un caz cu pensula mare de pudra, pentru ca riscati sa va intre particule de pudra in ochi. Dupa ce pudrati anticearcanul, luati excesul de produs cu un betisor de bumbac de la coltul ochilor, din ridurile fine din jurul ochilor.

In fotografie, observati un truc! Linia de contur maro face sa dispara pungutele din jurul ochilor, si culoarea stravezie a cearcanelor. Asa ca folositi un contur maro cald, brun roscat , cafeniu, sau in tendinte , un maro auriu!Nu lasati dunga de dermatograf prea liniara, estompati-o cu un betisor de bumbac sau puteti si fixa creionul cu un fard mat de aceeasi culoare , cu o pensula subtire. Aveti grija sa nu estompati exact la radacina genelor, acolo culoarea trebuie sa ramana intensa!Daca aveti un ten mai inchis , masliniu, culorile stralucitoare si chiar cele cu aspect "wet" vor arata superb. Puteti pune dermatograf negru la baza genelor, si il fixati cu un maro deschis stralucitor, estompand negrul. Perfect! Puteti face acelasi lucru si pe pleopa superioara!In toate cazurile si pentru toate nuantele de ten, daca simtiti nevoia de mai multa uniformizare, puteti veni cu fondul de ten peste anticearcan.

Nu recomand corectorul de cearcane stick pe timpul zilei, folositi-l la machiajul de seara. Va rog, evitati culorile deschise de anticearcan, indiferent de brand, pentru ca nu acopera cearcanele, se vor vedea gris, ceea ce este si mai urat din punct de vedere vizual decat cearcanele in sine!Inca un truc! Daca cearcanele vi se par desul de accentuate, tapotati inainte de anticearcan unul care contine pigment roz sau piersica. Apoi tapotati fondul de ten sau anticearcan culoarea tenului.Ca si in cazul fondului de ten , acum exista anticearcan cu o textura usor cauciucata, cu silicon, incercati-le cu incredere.Succes!Zambiti!