Conacele rafinate ale lui Celine Dion din intreaga Lume

Cântăreață canadiană, Celine Dion nu este doar superbă, ci și extrem de talentată. Nativul francez, în vârstă de 52 de ani, este renumit în întreaga lume pentru vocea sa puternică și rămâne cel mai bine vândut artist Camdasina din toate timpurile. Cariera de cântăreț a lui Dion a început de fapt la o vârstă foarte fragedă în timp ce creștea în Quebec. De mai multe decenii a produs și a cântat câteva melodii de neuitat și a câștigat premii de la 18 ani. Cu toată faima ei a venit o mulțime de avere, care i-a permis să achiziționeze mai multe proprietăți uimitoare în întreaga lume. Iată o privire la doar câteva dintre ele ...

Henderson, Nevada

Celine Dion și-a cumpărat frumoasa casă în 2005, care este doar una dintre casele ei pentru totdeauna din SUA. Întrucât Celine a petrecut 17 ani impresionante de spectacole în Las Vegas, a avut perfect sens să aibă o casă care i-a servit drept bază. Superba vedetă a cumpărat un conac uimitor în Henderson, Nevada, pentru 1,2 milioane de dolari, pe care, bineînțeles, a fost construită la comandă pentru ca ei și familia ei să se bucure. Casa include o piscină masivă în aer liber, trei dormitoare mari, o cameră de antrenament și acces la un teren de golf semi-privat. Fără îndoială, acest lucru sună ca un loc remarcabil de locuit.

Laval, Quebec

De ceva timp, Celine Dion a deținut unul dintre cele mai fastuoase conace pe care Quebec le-a văzut vreodată. De fapt, nu este tocmai un conac, ci mai degrabă un castel care a inclus o sală de mese în stil medieval care a putut găzdui unele dintre cele mai bune petreceri. Mulți dintre cei care au avut norocul să viziteze casa cântăreței au fost adesea lăsați complet cu gura căscată de mărimea și toate facilitățile sale uimitoare. Cu toate acestea, Celine și răposatul ei soț Rene 'au decis să își pună proprietatea pe piață, care s-a vândut în cele din urmă pentru o sumă enormă de 25,5 milioane de dolari.

Paris, Franta

Văzând că Celine Dion este canadiană-franceză, ar fi firesc ca ea și soțul ei răposat, Rene să dețină o casă la Paris. Conacul cu 5 dormitoare este situat în cartierul exclusivist Villa Montmorency. De asemenea, include o cramă, home theater, spa și sală de fitness. Cea mai mare parte a camerei din casă duce spre balcoane cu o vedere superbă la cel mai recunoscut punct de reper al capitalei franceze - Turnul Eiffel. Din păcate, după ce soțul lui Celine a decedat, a decis să pună proprietatea pe piață pentru 7,6 milioane de dolari.

Insula Jupiter, Florida

O altă casă uimitoare a lui Celine Dion a fost situată în Florida. Reședința principală avea un spațiu de locuit de 10 000 de metri pătrați, cu un plan deschis magnific, care a profitat din plin de priveliștile uimitoare ale oceanului. Dar, așteptați până auziți acest lucru, cea mai unică caracteristică a proprietății este că include un adevărat parc acvatic în aer liber. S-a raportat că conacul nu numai că arăta spectaculos ziua, dar arăta la fel de magic și noaptea. Desigur, casa a fost construită la comandă în 2010 pentru aproximativ 20 de milioane de dolari. Acest conac din Florida, inspirat din Bahamas, a fost introdus pe piață și avea un preț incredibil de 72,5 milioane de dolari și a fost vândut în cele din urmă în 2017.