Cele mai luxoase aeroporturi din lume

Cele mai luxoase aeroporturi din lume Cele mai luxoase aeroporturi din lume

Avioanele de orice tip necesită aterizarea aeroporturilor și fiecare națiune de pe Pământ are cel puțin un aeroport în interior. Oricât de mari sau puține, cât de generoase sau simple, aceste aeroporturi sunt dorite de cei care călătoresc prin aer.

Oricât de simplu pare, câteva aeroporturi au o mulțime de vizitatori în ele, traficul pe jos și aerian, nu pot să nu își creeze aeroporturile mai mari, arată mai bine și se simt mult mai confortabil pentru numărul mare de oameni care intră în el, chiar dacă doar pentru câteva minute. Unele, cu toate acestea, permit acelor aeroporturi să fie, cu condiția ca pista de aterizare și facilitățile accesibile pentru aeronava dvs. să nu fie deteriorate și să funcționeze, nimic altceva la aeroport nu variază.

Frankfurt – Germania

Prin urmare, a avea două aeroporturi într-o singură țară este doar o realizare. Germania tocmai a făcut-o, precum și Japonia cu Centrair Nagoya și Tokyo Haneda. Aeroportul din Frankfurt, împreună cu Aeroportul din München, sunt aeroporturile de top din Germania și două dintre cele mai bune din lume. Aeroportul din Frankfurt a deservit cel mai mare număr de pasageri din istoria sa anul trecut, cu 64.500.386 de pasageri în total.

Înainte de aceasta, cel mai înalt nivel înregistrat a fost în 2015, cu doar puțin peste 61 de milioane de pasageri. Pentru agrement și distracție, pasagerii pot alege dintre trei regiuni distincte: Lumea filmului. The Gambling Planet sau Entertainment Gate. De asemenea, are trei saloane și locuri de joacă pentru proprii copii.

Aeroportul Londra Heathrow - Marea Britanie

Revendicarea premiilor pe locul al patrulea și al doilea pentru cele mai bune terminale aeroportuare din lume 2017 spune cu adevărat ceva în jurul aeroportului Heathrow din Londra. Aceasta înseamnă că Heathrow are două dintre cele mai mari terminale din lume, deși conține patru terminale, cele mai bune două vor fi Terminalul 5 (al doilea cel mai bun din lume) și Terminalul 2 (locul 4 cel mai bun).

Când Terminalul 5 a fost gata pentru public în 2008, Regina a fost acolo pentru a-l deschide. Sunt camere de rugăciune și facilități de închinare pentru o varietate de credințe, o cameră de familie, WiFi gratuit nelimitat și, de asemenea, o galerie de artă cu sculpturi și picturi de vânzare. Terminalul 2 este locul în care se află faimoasa sculptură numită Slipstream, are o lungime de 230 ft și cântărește 77 de tone metrice și poate fi o piesă de arhitectură monstruos elegantă.

Aeroportul Zurich - Elveția

Te-ai întrebat vreodată cum sunt trimise bomboanele, laptele și cuțitele din Elveția către națiuni din întreaga lume? Soluția este prin Aeroportul Zurich. Este cel mai mare aeroport din Elveția și are trei piste și 3 terminale. În plus, cunoscut sub numele de Aeroportul Kloten, este situat în centrul orașului Zurich și este operațional din 1947.

Aeroportul Zurich a deservit aproximativ 80.000 de pasageri pe zi în 2017. Interiorul aeroportului include o infrastructură atractivă de design contemporan. Pasagerii se pot bucura de conexiune WiFi gratuită și rapidă și de 80 de magazine distincte în cadrul Airside Center. În 2013, a fost premiat de Skytrax ca cel mai bun transport maritim de bagaje din lume.

Centrair Nagoya - Japonia

Ingineria magistrală este exact ceea ce a făcut ca acest minunat potențial aeroportuar. Un aeroport construit pe o insulă artificială din Japonia, este într-adevăr o minune a unui aeroport creat de om. Clădirea a început în 2001 și a fost terminată până în 2003. Au folosit gropi de gresie și piatră ca depozit de deșeuri, iar pe fundul mării au pus straturi de beton pentru a o fortifica.

Au părăsit o zonă de pe insulă pentru ca flora sălbatică locală să înflorească, dar și-au folosit tot pământul pentru aeroportul și pista. Chubu Centrair, un alt titlu pentru Centrair Nagoya, a câștigat prestigioasa diferențiere a aeroportului de 5 stele de Skytrax.