Combine frigorifice sau frigidere ce sa alegem?

Combine frigorifice sau frigidere Combine frigorifice sau frigidere

Atunci cand dorim sa cumparam un aparat frigorific fie ca vorbim de lada frigorica, combina frigorifica sau frigider trebuie sa stim exact care sunt diferentele dintre ele.

Daca ar fi sa simplificam si sa gasim un raspuns rapid atunci acesta ar fi ca frigiderele au capacitati mai mici de stocare decat combinele frigorifice.

Ai nevoie de un spatiu mai mare pentru depozitarea si pastrarea alimentelor la rece, tot ce trebuie sa faci este sa consulti oferta magazinelor online care comercializeaza aceste produse sau sa vizitezi unul din marile Hypermarketuri.

Daca doresti sa depozitezi la rece sau sa congelezi o cantitare mai mare de alimente, fructe sau legume, produse semipreparate atunci trebuie sa iti cumperi o combina frigorifica mare si vei economisi timp pretios pentru ca nu va mai fi nevoie sa te aprovizionezi de 2-3 ori pe saptamana cum procedai pana acum.

Daca sunteti o familie numeroasa aveti nevoie de un combina mare si voluminoasa in care sa depozitati cat mai multe alimente.

Daca sunteti o familie cu un numar mic de membri atunci un frigider este tot ce veti avea nevoie pentru pastrarea alimentelor la rece.

Un aspect de care trebuie sa tineti cont atunci cand doriti sa cumparati o combina frigorifica este modul de amplasare al congelatorului.In piata in acest moment sunt combine cu frigiderul jos iar altele cu el sus dupa cum si la unele modele congelatorul poate fi mai mare decat frigiderul iar la altele invers ori exista si varianta in care amandoua sunt de capacitati aproximativ egale.

Unele persoane prefera congelatorul sa fie la indemana si atunci pentru ei este ideal congelatorul sa fie plasa jos

Persoanele care umbla mai rar la congelator prefera ca acesta sa fie amplasat sus.

Dar pana la urma totul depinde de ce doreste fiecare persoana.

Cu ce tehnologii de racire vin dotate combinele frigorifice?

Avem urmatoarele tipuri de tehnologii de racire la combine si anume:

- No Frost -  combinele frigorifice dotate cu aceasta optiune, impiedica formarea cristalelor de gehata.Nu este nevoie de decongelare manuala, totul se face automat.

- Racirea clasica: frigiderul se decongeleaza automat iar congelatorul decongeleaza manual.

- Full no Frost - Au o foarte mare eficienta, racirea cu aer rece este atat pentru frigider cat si pentru congelator.

In ultimii anii tehnologia a evuluat foarte mult astfel ca azi ai posibilitatea sa alegi dintr-o gama variata de combine frigorifice, frigidere ori lazi frigorifice toate la un nivel de performanta ridicat care sunt dotate cu tot felul de optiuni de la protectie antibacteriana pana la sistem performante de ilumitat.

Alege inteligent din zecile de combine frigorifice eficiente care sunt in piata in acest moment.