Coafuri cu parul prins - modele de ocazie

Coafuri cu parul prins - modele de ocazie Coafuri cu parul prins - modele de ocazie

Coafuri cu parul prins reprezinta nu doar solutia practica de a-ti purta parul, asigurand rezistenta coafurii, ci si posibilitatea de a incerca stiluri diferite sau de a aborda un look inedit pentru o ocazie speciala. ilive.ro iti ofera cele mai noi tendinte de coafuri cu parul prins pentru a fi in centrul atentiei oriunde ai merge. Citeste mai departe!

Problema nu este ca nu exista o multitudine de modele de coafuri cu parul prins din care poti alege, ci faptul ca cele mai multe dintre femei, din lipsa de timp caracteristica veacului, apeleaza in principiu doar la ajutorul unui elastic de par.

Cu toate acestea, coada de cal si cocurile - exemplele cele mai comune de coafuri cu parul prins nu se preteaza pentru un look stylish, de ocazie. Iar cum buclele nu fac intotdeauna casa buna cu petrecerile, din cauza fragilitatii acestei coafuri, ramane datoria coafurilor cu parul prins intr-un mod spectaculos si elaborat, de a salva situatia.

Coafurile cu parul prins nu discrimineaza nicio fizionomie, cu conditia ca jocul de volume sa incadreze corespunzator trasaturile chipului si sa ne avantajeze.

Desigur, daca vorbim despre par prins, automat vom fi limitate la coafuri pentru par mediu si lung, lungimea fiind o conditie obligatorie.

Se intelege faptul ca denumirea de "coafuri cu parul prins" este vaga, nedelimitata de bariere in creativitate, tocmai pentru a exprima versatilitatea stilului si posibilitatile multiple de coafare, daca lungimea ta intruneste conditiile.

Cu toate acestea, multe dintre femei se limiteaza de buna voie la dulcele stil clasic, alegand pentru ocazii speciale modele de cocuri inalte sau cignon. Bineinteles, in functie de natura evenimentului, fiecare dintre noi trebuie sa actionam in conformitate cu dress code-ul (care de multe ori vizeaza si coafura sau machiajul).

O alta motivatie din spatele alegerii unei banale ponytail este, desigur, timpul. Vom salva cu siguranta ore bune de styling abordand acest stil minimalist, reusind totusi sa aratam intotdeuna uimitor.

Iata in acest sens cateva coafuri in tendinte - propuneri practice de pe podium, pentru a afla ce ti se potriveste.

Coafurile bine definite, in genul celor preferate intotdeanua pentru reclamele la sampon sau vopsea de par, cu siguranta vor face minuni in a-ti lumina chipul si trasaturile, fara prea mult efort la capitolul creatie.

Impletituri, twist-uri, cocuri banana rasucite catre frunte - in principal coafurile vintage constituie cea mai fericita alegere.