Cine a inceput a desena cu picturi pe numere?

Cine a inceput a desena cu picturi pe numere? Cine a inceput a desena cu picturi pe numere?

Primii carora le-a venit ideea de a ajuta oamenii ce nu au simtul artistic in ei dar vor sa isi exprime emotiile, sau macar sa se relaxeze, au fost Max Klein si Den Robinson in anul 1951. Acestia au creat pictura pe numere: elementul ce permite oricui sa se simta artist si sa reproduca tablouri autentice ale marilor artisti. Fiind inspirati de Leonardo da Vinci, cei doi au creat setul de picturi pe numere care reprezenta in el o panza, zone numerotate, pensule si culorile respective. Primii care s-au indragostit au fost americanii. Foarte usor acesta a devenit un hobby foarte popular. Luand exemplul americanilor, oamenii de pe continetul european nu au ramas nici ei in urma, au inceput a cumpara in proportii mari seturi de picturi pe numere.

Accesand site-ul picturipenumere.ro veti aveea accesul la o mare selectie de domenii diferite de pictura pe numere – natura statica, peisaje, romantice. Nu ezitati sa faceti parte din marea de fani ai acestui tip de hobby.

Semnificatia tablorilor pictate cu ajutorul a picturi pe numere

Semnificatia acestui tip de arta in patrimonial mondial este destul de nesemnificativa. Acest hobby este criticat dur de critici, care la fel insista sa nu fie numita arta acest tip de pictura, ci doar un mod de recreere.

Desi criticata dur, aceasta modalitate de pictura, tablourile de acest gen din Casa Alba ne spun inversul, si mai ales ca arta este subiectiva. La fel fiecare angajat al Casei Albe printr-un siretlic al secretarului presedintelui, Thomas Stephens, au reusit sa completeze galeria de tablouri ce va bucura in viitor ochii urmasilor. Oamenii, in curand au transformat aceasta activitate intr-un trend popular, in curand devenind principalul trend din SUA. Si daca artistii isi inspira creativitatea din contemplari, noi de ce nu ne putem inspira de la artisti? In acelasi timp relaxandu-ne dupa o zi grea de munca. Sau de ce nu am putea obtine un venit in urma efortului nostru? Sigur acesta nu trebuie sa fie principalul imbold, dar la sigur o amprenta o poate avea.

Vila, casa de vacanta, sufrageria, oficiul pot prinde culoare cu ajutorul unei astfel de picturi pe numere. Iar sentimentul de sine va avea de castigat cand veti primi laude pentru capodopera creata. Iar satisfactia interioara nu se va lasa mult-asteptata. Acest hobby va deveni o practica buna pentru artistul din interior ce doreste sa iasa la suprafata.