Cele mai mari trupe rock din istorie

Cele mai mari trupe rock din istorie Cele mai mari trupe rock din istorie

Iubitorii de muzică au avut privilegiul de a asculta niște muzică cerească pe care numeroase trupe rock le-au scos din când în când sau de a participa la concertele lor în direct. Desigur, fanii au gusturile și plăcerea lor. Le place să se lase de numerele trupelor preferate, uneori înnebunind peste ele. Dar nu au trebuit niciodată să se confrunte cu dilema alegerii celor mai buni dintre loturi.

Fiecare formație rock a avut stilul și genul său distinctiv. Iar asta îi deosebește de ceilalți. Cu toate acestea, dacă trebuie să alegeți cele mai mari trupe rock din toate timpurile, va fi o sarcină dificilă de îndeplinit. Mai jos sunt câțiva dintre cei care au prins fantezia fanilor muzicii de-a lungul timpului și sunt, în mod popular, cei mai mari din istorie.

THE BEATLES

Toți s-ar putea să fiți de acord cu faptul că Beatles este cea mai populară, cea mai importantă și cea mai mare trupă de rock vreodată. Joacă un rol foarte semnificativ în istoria muzicii rock . Trupa a fost o rafală de vânt care a acoperit complet fanaticii muzicii. Beatles a devenit personificarea artei și culturii în deceniul 60 și a atins și latura spirituală.

Până atunci, grupul era deja aproape de zenitul succesului. Și muzica lor îi lăsa pe toți uimiți! John Lennon, George Harrison și Paul McCartney - trei băieți din Liverpool din Anglia s-au reunit într-o perioadă în care cultura trecea printr-o schimbare rapidă.

Lennon, Harrison și McCartney au adus o revoluție în lumea muzicii. Și trupa nu a privit înapoi cu Ringo Starr alăturându-le. Chiar dacă au trecut decenii de când această trupă nu mai participă, toată lumea are un loc special pentru Beatles în inima lor!

După ce Beatles s-a  despărțit în deceniul anilor 70, a existat o singură formație rock care să-i poată lua locul. Și asta a fost The Rolling Stones . Până atunci, grupul era deja aproape de zenitul succesului. Și muzica lor îi lăsa pe toți uimiți! Rolling Stones  a fost una dintre cele mai bune trupe din ultimele trei decenii și nu fără motiv!

Au avut chestii pentru a-i provoca pe Beatles și, prin urmare, niciuna dintre celelalte formații rock din vremurile lor nu avea destule în ele pentru a-i face față lui Mick Jagger și companiei sale. Mick și Keith erau prieteni încă din copilărie. Au venit împreună și i-au luat împreună cu Ian și pe Brian. Apoi Charlie și Bill au sosit și împreună au luat lumea asalt. Au existat câteva divizări în cadrul grupului și câteva sfâșieturi, dar Rolling Stones încă se ridică.

U2

Paul Hewson, alias Bono, Dave Evans, alias Edge, Larry Mullen și Adam Clayton - acesta este U2 pentru lume. Trupa rock din Irlanda se întâmplă să fie cel mai influent grup din ceea ce iubitorii de muzică numesc epoca post-punk. U2 este renumit pentru combinarea spiritualității celtice, experimentalismului electronic și tehnicilor de producție. Acest lucru a fost cu mult înaintea vremurilor și a chitarelor rock.

Muzica lor reflecta independenta punkish. În afară de aceasta, carisma și viziunea lui Bono au accelerat succesul trupei la înălțimi de neimaginat. U2 a fost întotdeauna de părere că rock-and-roll-ul doar ar putea aduce o schimbare în lume. Și au făcut ca oamenii să creadă în convingerea lor. Grupul conducea scena muzicală în anii '80. Și a fost zelul lor să facă o muzică bună care i-a împins într-o ligă pe care doar o mână de trupe rock au reușit să o atingă vreodată.

THE GRATEFUL DEAD

Războiul din Vietnam a adus o schimbare în societate pe care oamenii cu greu bargained. Mai multe incidente amare au continuat să urmărească era postbelică. Abia după ce războiul a trecut, țara și-a dat seama că sângele este mai gros decât ideologia. Au ajuns să creadă că confuzia internă era un dușman mai mare decât cel care îi privea din afară.

The Grateful Dead a devenit exemplul unui amestec perfect de ideologii pentru tineri și adulți. Cu toate acestea, ele se despart în timpul și după război. Trupa a venit ca un mesager al iubirii, păcii și înțelegerii unui grup de oameni deconectați intern. The Dead este una dintre principalele inspirații ale mișcării jam band.

Fără aceste patru trupe de rock, istoria rock-ului n’roll este incompletă și a lăsa pe oricare dintre ele va fi o nedreptate totală. Istoria rock-ului le datorează mult timp și nu există nici o umbră de îndoială cu privire la asta.