Cele mai frumoase rase de pisici din lume

Cele mai frumoase rase de pisici din lume Cele mai frumoase rase de pisici din lume

 Angora turcească: Aceasta este o pisică de rasă mixtă, care a venit atât de la persani, cât și de la angora. Aceasta este o rasă foarte veche de pisici și și-a câștigat cea mai mare popularitate în secolul al XIX-lea în SUA. Sunt o rasă foarte elegantă și elegantă, care au o istorie foarte bună de-a lungul anilor. Selectați această rasă dacă doriți cu adevărat o pisică blândă.

 British Short Hair

Este una dintre cele mai vechi rase de pisici din lume și această rasă a fost de fapt importată în Marea Britanie din Egipt în secolul I d.Hr. În mod normal, această rasă de pisici este de dimensiuni medii și are o natură foarte afectuoasă. Le poți spune ca un prieten perfect pentru întreaga familie și va rămâne calm tot timpul. Acestea se găsesc în diferite culori, iar selecția depinde de dvs.

Birman: Birman este o rasă de pisici care cu siguranță va atrage orice corp din jurul lor. Este posibil să fi auzit despre Birman pentru că este considerat pisica sacră din Birmania. Cea mai atractivă parte a acestei rase sunt ochii lor. Au un ochi albăstrui și provin din Birmania. În primii doi ani după naștere, fiecare pisică Birman rămâne complet albă, dar după aceea, începe să dezvolte diferite semne pe tot corpul.

Toyger: Puteți presupune cu ușurință că acest nume Toyger a venit de la Tiger deoarece aproape arată ca un tigru. Aceasta este o rasă încrucișată între o pisică din Bengal și un păr scurt britanic. Deși există încă foarte rare și sunt aproape imposibil de găsit în afara Statelor Unite. Această rasă este încă în curs de dezvoltare, dar cu siguranță sunt pisici foarte inteligente, adorabile și prietenoase.

Ragdoll: O rasă de pisici foarte populară și comună printre iubitorii de pisici, Ragdolls sunt de fapt pisici foarte afectuoase, jucăușe și loiale. Cu greu vor să afle ceva dincolo de casa lor. Această rasă este extrem de inteligentă și poate fi antrenată pentru diverse activități. Dar amintiți-vă că această rasă de pisici varsă foarte mult, ceea ce nu este plăcut de mulți oameni.