Cele mai fericite orașe din Lume

Cele mai fericite orașe din Lume Cele mai fericite orașe din Lume

Viața sigură poate deveni agitată uneori. Îngrijorându-vă că vă veți descurca bine la locul de muncă, că veți câștiga suficienți bani pentru a plăti facturile, că veți petrece suficient timp cu cei dragi și că veți încerca să rămâneți în formă și sănătoși pe lângă toate acestea, poate părea cu adevărat aproape imposibil. Stresul de a încerca să menținem totul împreună poate ajunge cu adevărat la noi. Acest lucru poate afecta mult sănătatea noastră mentală și fericirea noastră generală. Cu toate acestea, cumva aceste orașe au reușit să găsească o modalitate de a deveni cele mai fericite orașe din lume.

Potrivit unui raport realizat de Rețeaua Națiunilor Unite pentru Soluții de Dezvoltare Durabilă, rezultatele se bazează pe colectarea datelor din 158 de țări și au luat în considerare șase factori: „PIB pe cap de locuitor, absența corupției, generozitatea, sprijinul social, libertatea și sănătatea speranța de viață. ” Până la 3000 de persoane din fiecare țară au fost incluse în sondaj pe o perioadă de aproximativ 3 ani.

Helsinki, Finlanda

Helsinki, capitala Finlandei, se găsește pe coasta de nord a Golfului Finlandei. Aici puteți găsi un centru mare de afaceri, institute de învățământ, cultură, guvern și cultură. Orașul de pe litoral găzduiește multe parcuri și grădini și spații deschise, precum și clădiri istorice. Este alcătuit din 300 de mici insule conectate prin poduri. Helsinki este un oraș frumos de vizitat, mai ales vara.

Amsterdam, Olanda

Amsterdam este capitala Olandei și, deși este destul de mică, totuși este un oraș minunat. Este chiar cunoscută sub numele de „Veneția Nordului” datorită numeroaselor sale canale: 165 în total! Prin urmare, există și 1281 de poduri care leagă orașul. Clădirile antice, dar conservate din secolul al XVII-lea, pot fi găsite alături de idealurile progresiste și moderne ale orașului. Acest oraș este distractiv de vizitat pe tot parcursul anului!

Stockholm, Suedia

Stockholm, Suedia, este capitala frumoasei țări. Este alcătuit din 14 insule mici de pe coasta centrală a estului Suediei, dar este conectat convenabil prin 57 de poduri diferite.

Basel, Elveția

Basel, al treilea oraș ca mărime din Elveția, este cunoscut pentru că este unul dintre cele mai fericite locuri din lume. Este situat în intersecția Suediei, Franței și Germaniei, care se reflectă în cultura locală. Basel are un uimitor centru medieval, numeroase restaurante notabile și multe muzee de clasă mondială.