Cele mai elementare ingredinte pentru o piele fara cusur

  • Miercuri, 10 Noiembrie 2021
  • Diverse

Fața noastră reflectă sănătatea și bunăstarea noastră generală. În esență, a avea o piele frumoasă este un indicator atrăgător nu numai pentru tinerețe și aspect fermecător, ci și pentru o bună sănătate. Din păcate, călătoria către o piele impecabilă nu este ușoară, distractivă sau ieftină ... nu? GRESIT! Este timpul să ne luăm la revedere de la dermatologi și viitoarele erupții și salut la pielea mai clară! Iată câteva dintre cele mai elementare și esențiale ingrediente de viață pentru o persoană mai încrezătoare în tine!

Somn, somn, somn:

A dormi „frumusețea” este foarte real, deoarece este necesar. Te-ai trezit vreodată cu acele cearcăne nu atât de minunate sub ochi? Ei bine, băieți și femei, cu excepția cazului în care aveți o echipă de artiști de machiaj gata să vă încântă, atunci aș sugera să loviți fânul mai devreme și să vă asigurați că primiți acele Zzz. Lipsa somnului poate contribui la ceea ce medicii numesc hiperpigmentare periorbitală , mai frecvent cunoscută sub numele de „ochi de raton”. Potrivit unei cercetări efectuate în Suedia (2010), un grup de participanți a fost evaluat ca fiind mai atractiv după ce au dormit opt ​​ore, comparativ cu când alergau cu șase ore sau mai puțin de somn.

Exercițiu:

Știați că, pe lângă faptul că vărsați kilograme, adăugați tonus muscular sau vă pregătiți pentru un maraton, exercițiul regulat (zilnic) vă poate oferi și acel aspect sănătos strălucitor? Există nesfârșite modificări subtile, dar vizibile, pentru a vă revigora corpul și psihicul în moduri pe care oamenii de știință abia încep să le descopere. Recompensele exercițiilor fizice includ o piele mai strălucitoare / mai tânără. Exercițiile fizice ajută, de asemenea, la reducerea stresului, îți oferă mai multă energie, adaugă o strălucire naturală tenului tău și îți permite să dormi mai bine noaptea (de asemenea, bun pentru pielea ta). De fapt, după 72 de ore de la antrenament, corpul dumneavoastră procesează mai eficient zahărul din sânge. În general, antrenamentul vă va oferi acel „pep în pas” în plus, vă va curăța pielea și vă va crea o încredere mai mare în voi!

Hidratează regulat:

Utilizarea unei creme hidratante zilnice ajută la încetinirea pierderii de apă, ceea ce întărește și hidratează bariera pielii. Menținerea conținutului de apă al pielii este esențială, în special pentru o piele sănătoasă și mai frumoasă. Având în vedere acest lucru, mulți oameni aplică cremă hidratantă pe întregul corp, inclusiv pe față, în timpul iernii, când aerul este deosebit de uscat. Importanța de a fi în contact cu pielea și de a o menține umedă este probabil cel mai important pas pentru tratarea pielii uscate

Mănâncă mai puțin zahăr:

Pentru toți acei iubitori de deserturi de acolo, nu veți fi prea încântați de acest pas cheie următor. Dar hei, dacă vrei o piele fără cusur, atunci este timpul să reduci zahărul, cu excepția cazului în care vrei să faci din cabinetul dermatologului a doua casă. Consumul de zahăr nu este doar dăunător pentru talie. Zahărul ar putea îmbătrâni fața și poate provoca inflamații și în corp (și pe față). Deoarece zahărul este extrem de acid, acesta determină creșterea nivelului zahărului din sânge și scăderea, ducând la inflamație. Și care este semnul inflamației? Breakouts. Evitarea zaharurilor rafinate și adăugate este esențială pentru prevenirea erupțiilor. Mai mult, zahărul = riduri. Zahărul atacă destul de mult colagenul sănătos din pielea dvs., care vă menține pielea fără riduri. Lecția învățată: când aveți pofta dulce, vă sugerăm să consumați alimente care conțin zaharuri naturale, cum ar fi fructele, fructele uscate,

Bea multa apa:

H20 ... Îndrăznesc să încercați să găsiți un negativ al apei potabile, doar unul. Vă vom economisi ceva timp, deoarece există zero negative și un număr nesfârșit de pozitive! Pe lângă faptul că apa este linia de salvare a lumii, apa este esențială pentru a furniza substanțe nutritive cheie celulelor pielii și pentru a menține cea mai bună umiditate a pielii. Apa restabilește țesuturile pielii, mărindu-i elasticitatea, ajutând la rândul său la încetinirea ridurilor și a liniilor fine, adică întârzie apariția semnelor de îmbătrânire. Gândește-te la apă ca fiind cel mai bun prieten al pielii tale. Apa potabilă vă menține corpul și pielea hidratate, lăsându-vă un ten strălucitor.