Gustări uimitoare fara Gluten

Gustări uimitoare fara Gluten Gustări uimitoare fara Gluten

Pentru familiile cu membri sensibili la gluten, intoleranți sau care doresc doar să reducă, este crucial să vă aprovizionați cu niște gustări delicioase fără gluten. Toți am fost victima unui copil plâns care are nevoie doar de o gustare. Este important să le hrănim copiilor noștri gustări sănătoase, dar pe măsură ce petrec mai puțin timp acasă și mai mult timp la școală, programe după școală și tabere de vară, devine mai greu. Acesta este motivul pentru care să le oferiți gustări delicioase, care sunt sănătoase, este calea de urmat. Iată câteva opțiuni fantastice pentru a alege.

Joolies Dates

Aceste curmale organice sunt delicioase și sunt o sursă excelentă de energie pentru copiii ocupați. Au un indice glicemic scăzut și sunt pline de substanțe nutritive. Pot fi consumate singure sau pot fi adăugate în shake-uri, deserturi și chiar în feluri de mâncare principale.

Bobo's Toaster Pastries

Pentru aceia dintre noi care am crescut pe Pop-Tarts cu îngheț neon, acesta este un tip cu totul nou de produse de patiserie. Bobo's este o opțiune sănătoasă de pâine prăjită, care este dulce, mestecată și delicioasă și poate fi prăjită până la o perfecțiune caldă și delicioasă. Desigur, poate fi consumat ca mic dejun, dar este, de asemenea, o gustare perfectă pentru a merge.

Goodie Girl S'mores Sandwich Cookies

Poate fi greu pentru copiii fără gluten să-și vadă prietenii mâncând fursecuri fără să se simtă lăsați în afara lor. Introduceți Good Girl și delicioasele lor S'mores Sandwich Cookies. Acestea combină distracția vara s'mores cu stilul clasic sandwich Oreo. Nu numai că acestea nu conțin gluten, dar sunt, de asemenea, fără arahide, ouă și lactate, precum și vegane și nu conțin sirop de porumb bogat în fructoză.

Batoane de legume

Numele mărcii spune totul: uneori, când vine vorba de gustări, alegerea celui mai mic dintre cele două rele este calea de urmat. Bastoanele vegetale LesserEvil includ de fapt șapte legume organice, cum ar fi dovleacul, broccoli și roșii. Sunt, de asemenea, certificate USDA organice, vegane, paleo, non-OMG, fără gluten și cereale și kosher

Covrigi

Covrigii sunt o clasică pentru a merge la gustare, deoarece sunt crocante, sărate și satisfac pofta de crocant. De aceea, Snyder's din linia de covrigi fără gluten din Hanovra este perfectă pentru cei care sunt intoleranți. Sunt perfecte pentru a scufunda sau a mânca așa cum sunt.