Cele mai bune orașe de vizitat și obiectivele turistice de top din Germania

  • Sâmbătă, 7 Martie 2020
  • Turism
Cele mai bune orașe de vizitat și obiectivele turistice de top din Germania Cele mai bune orașe de vizitat și obiectivele turistice de top din Germania

Germania este o destinație turistică foarte populară pentru milioane de oameni din întreaga lume, ceea ce o face una dintre cele mai vizitate țări din lume . Această țară are foarte multe de oferit pentru familii, cupluri și chiar cei care călătoresc singuri.

Dacă sunteți în căutarea unui loc care să fie o combinație interesantă de farmecul timpurilor vechi și al orașelor moderne, mergeți aici. Există multe motive pentru care Germania este atractivă și aici avem puține dintre ele!

Stralsund

Stralsund poate fi găsit pe coasta baltică și este cunoscut pentru arhitectura gotică frumoasă și pentru siturile istorice importante. Există unele dintre cele mai bune muzee și piețe din întreaga zonă aici, așa că veți dori cu siguranță să vă ocupați timpul pentru a explora.

Ozeaneum este un acvariu mare, unde puteți vedea tot felul de animale acvatice. Gorch Fock este o fostă scoarță germană de formare cu trei piste, prima dintr-o serie de bărci cu pânze de antrenament construite pentru Marina Reichului German în 1933. Există, de asemenea, un pod uimitor numit Strelasund Crossing, precum și numeroase biserici.

Top 5 locuri de vizitat în Stralsund

Ozeaneum

Gorch Fock

Strelasund Crossing

Biserica Sf. Maria

Biserica Sf. Nicolae

Schwerin are în jur de peste o mie de ani și găzduiește un palat imens și maiestuos pe o insulă situată în Lacul Schwerin. Parlamentul de stat ocupă acum acest palat și este un punct de vizitat.

Muzeul de Artă de Stat merită vizitat și datorită numeroaselor sale piese incredibile ale maeștrilor din secolul al XVI-lea. Există șapte lacuri care înconjoară această zonă, ceea ce o face foarte frumoasă și pitorească.

Top 5 locuri de vizitat în Schwerin

Palatul Schwerin

Lacul Schwerin

Muzeul Staatliches

Grădina zoologică Schwerin

Burgsee

Wismar este un oraș frumos care a fost înființat în secolul al XIII-lea și a fost cândva parte dintr-o rețea comercială enormă. Există încă o mulțime de situri istorice vechi pe care le puteți vizita în acest oraș, inclusiv numeroase biserici gotice.

Dacă aveți o dragoste pentru istorie, acesta este cu siguranță unul dintre cele mai bune locuri din Germania pe care le puteți vizita. Centrul său istoric a fost catalogat de UNESCO drept patrimoniu mondial în 2002.

Top 5 locuri de vizitat în Wismar

Wasserkunst Wismar

Marienkirche

Welt-Erbe-Haus

Muzeul de Istorie a orașului din Wismar

Wassertor

Lubeck are multe atracții istorice vechi de vizitat, inclusiv Holstentor, care este un muzeu cu o frumoasă poartă gotică a orașului. Catedrala din Lubeck este o altă clădire incredibil de uimitoare cu arhitectură gotică care a fost reconstruită cu ceva timp în urmă.

Acest oraș are multe muzee pe care le puteți vizita pentru a afla mai multe despre trecutul său, inclusiv Behnhaus. Muzeul de Istorie Naturală și Mediu merită accesat și dacă doriți să aflați ceva despre flora și fauna din această regiune.

Top 5 locuri de vizitat în Lübeck

Holstentor

  Biserica Sf. Maria

  Biserica Sf. Petru

Buddenbrookhaus

Lubeck Oraș vechi

Hamburg este cu siguranță unul dintre cele mai populare orașe din Germania pentru turiști și există tot felul de locuri fascinante de explorat. Parcul Heide din apropiere este un parc de distracții distractiv, cu o mulțime de plimbări și atracții diferite pentru fiecare membru al familiei.

Există, de asemenea, Miniatur Wunderland, care are un model imens de cale ferată cu tururi ghidate. Însă nu doar căile ferate pot fi văzute aici, ci întreaga lume în versiunea mică.

Top 5 locuri de vizitat în Hamburg

Miniatur Wunderland

Biserica Sf. Nicolae

Primăria din Hamburg

Kunsthalle Hamburg

Tunelul Elbei