Cele mai bune orase de petrecere din lume

Cele mai bune orase de petrecere din lume Cele mai bune orase de petrecere din lume

Uneori, călătoria înseamnă a vă relaxa lângă piscină și a lua o pauză de stresul vieții de zi cu zi. Dar alteori, trebuie să faceți o pauză pentru a vă lăsa liber, petrecând târziu în noapte. Deși există locuri pentru a ieși aproape peste tot, unele locuri au o reputație serioasă de petrecere dintr-un motiv. Fa-ti bagajele si cele mai frumoase tinute, pentru ca acestea sunt cele mai bune orase de petrecere din lume.

Las Vegas

Există un motiv pentru care ceea ce se întâmplă în Vegas rămâne în Vegas. Este cunoscut ca unul dintre cele mai bune orașe de petrecere din lume, deoarece găzduiește unele dintre cele mai renumite cluburi de noapte, cazinouri și viață de noapte nu doar în Statele Unite, ci și în întreaga lume.

Miami

Există atât de multe cântece despre Miami și există un motiv pentru care Will Smith a spus „petrecere în orașul în care este căldura aprinsă, toată noaptea pe plajă până la începutul zorilor”. Este cu adevărat singurul mod de a vă petrece timpul în Miami: între plajă și cluburi.

Ibiza

Ibiza este cu adevărat cunoscută pentru un singur lucru: scena incredibilă de petrecere, mai ales vara. Europenii din Rusia, Marea Britanie, Scandinavia și multe altele călătoresc la Ibiza pentru a lăsa aburi și pentru a se distra minunat pe insula spaniolă.

Buenos Aires

Buenos Aires găzduiește unele dintre cele mai incredibile baruri ascunse din America de Sud. Orașul are o senzație aproape europeană și cu siguranță nu vă va dezamăgi dacă doriți să petreceți.

Berlin

Berlinul a revenit cu adevărat și a devenit unul dintre cele mai bune orașe în care să te îndrepți pentru a te distra. Este cunoscut pentru scena incredibilă a clubului, atât de mult încât barurile și restaurantele orașului au propriul lor slogan: „nu uitați să mergeți acasă!”

New Orleans

În timp ce vizitați New Orleans în timpul Mardi Gras este cu adevărat o experiență unică în viață, oricând vizitați orașul cu sloganul „laissez les bon temps rouler” (Cajun pentru a lăsa să se rostogolească vremurile bune), știți că sunteți într-un moment de neuitat experienţă.

Barcelona

Pentru o scenă mai tradițională a orașului, Barcelona este calea de urmat. În Cartierul Gotic veți finaliza cluburi locale și câteva locații turistice. Pentru o noapte mai luxoasă, încercați El Born.

Mykonos

Nu numai că Mykonos este o insulă greacă uimitoare, dar după ce ați petrecut ziua la o frumoasă plajă albastră orbitoare, puteți merge la unele dintre cele mai bune cluburi de pe plajă din Europa.

Amsterdam

Dacă doriți orice indicație despre cât de mult Amsterdam este un oraș de petrecere, faptul că oficiul oficial de turism oferă carduri de club de reducere poate fi un semn. Pentru o vedere incredibilă, mergeți la barul Sky MA'DAM și nu uitați de gustările olandeze târzii după ce ați terminat petrecerea