Cele mai bune moduri de a vă folosi productiv resursele

Cele mai bune moduri de a vă folosi productiv resursele Cele mai bune moduri de a vă folosi productiv resursele

Cât de inteligent îți folosești timpul și cât de productiv îți atingi resursele determină cât de reușit devii. Dacă vă simțiți lent și în mișcare lentă, trebuie să vă întoarceți la ceea ce faceți cel mai bine. Iată zece sfaturi în timp util care vă pot ajuta să vă turboalimentați productivitatea.

Totul este în cap; concentrați-vă pe luarea deciziilor

O mulțime de gânduri te îngreunează, încetinind luarea deciziilor. Organizați-vă, sortați-vă prioritățile și îmbunătățiți performanța cu aceste sfaturi:

1. Enumerați-vă prioritățile Scrieți tot ce vă trece prin minte, chiar și cele mai banale gânduri. Începeți să curățați pânzele de păianjen, concentrându-vă pe gândurile care pot fi acționate și acest lucru stimulează luarea deciziilor.

2. Împuterniciți-vă lista de sarcini Enumerați problemele care sunt cruciale pentru fiecare zi. Doar apelurile critice, întâlnirile importante, controalele medicale și obiectivele legate de muncă ar trebui să figureze în calendarul dvs. zilnic.

3. Păstrați inteligent listele oamenilor Șeful dvs., soția, copiii și mulți alți indivizi importanți au nevoie de liste de sarcini separate. Înregistrările personalizate vă ajută să acoperiți problemele care mențin aceste relații pe drumul cel bun.

4. Nu gestionați fiecare problemă. O zi plină de acțiune vă lasă prea aglomerat pentru a putea urmări. Concentrați-vă pe două sau trei probleme critice care fac diferența. Factorul de simțire bună se îmbunătățește pe măsură ce bifați prioritățile enumerate. TU ești cel mai valoros atu al tău: Crește-ți nivelul de energie Fii eficient în stimularea motivației, îmbunătățirea performanței și susținerea productivității. Fericirea, inspirația, creativitatea și sănătatea sunt ale tale dacă înțelegi acest lucru:

5. Aflați arta relaxării Nu împachetați o zi cu atât de multă acțiune încât rămâneți golit. Învață să te relaxezi și dă-i drumul. Faceți o plimbare și mirosiți trandafirii. Claritatea gândirii te va binecuvânta cu înțelepciunea de a ști ce este important și ce nu.

6. Înțelegeți importanța odihnei adecvate Experții în somn spun că americanul mediu are nevoie de șapte până la nouă ore de somn neîntrerupt. Odihna și alimentația adecvată măresc nivelurile de energie și te pregătesc pentru cele mai dificile provocări.

7. Reduceți stimulenții Înlocuirea somnului cu cafeaua va face mai mult pentru a vă îmbunătăți nivelul de energie. Trecerea la ceaiul verde va crește aportul de antioxidanți care combate epuizarea și îmbătrânirea.

8. Adoptați o dietă nutrițională superioară Limitați cele trei albe - zahăr, sare și făină albă. Treceți la pâine integrală. Consumați fructe și legume care sunt cultivate organic. Modificările dietetice mici și incrementale dau cele mai bune rezultate. Stabiliți obiective realiste care pot fi atinse Este inutil să vă stabiliți obiective dacă nu sunteți sigur cum le veți atinge. Iată ce trebuie să faceți:

9. Îndepărtați dorința de a depăși prea mult Rețineți că depășirea vă va lăsa epuizată și neproductivă. Unele lucruri din viață sunt cel mai bine gătite lent. Construiți-vă rezervele de răbdare și aduceți modificări treptat.

10. Trăiește momentul: Concentrează-te asupra a ceea ce trebuie făcut . Domnul de vârf îți va spune că rămâne concentrat este mai important. Intrați în acea stare asemănătoare Zen în care nimic nu vine între voi și ceea ce trebuie realizat. Rezultatul? Coeficientul dvs. de productivitate vă conduce la obiectivul ales în cel mai scurt timp.