Cele mai bune locuri de vizitat în Rusia

  • Duminică, 23 Februarie 2020
  • Turism
Cele mai bune locuri de vizitat în Rusia Cele mai bune locuri de vizitat în Rusia

Rusia este o țară frumoasă, cu un peisaj cu adevărat uimitor. Mărimea pură a țării înseamnă că toată lumea poate găsi un loc care să le atragă. Aici veți găsi unele dintre cele mai bune muzee de artă, monumente impresionante și peisaje uluitoare din întreaga lume.

Deși Rusia poate să nu fie primul loc la care vă gândiți pentru o vacanță, cu siguranță a devenit o destinație populară pentru mulți oameni. În timp ce obținerea unei vize pentru a vizita această țară poate fi dificilă, este bine să meritați atunci când luați în considerare tot ce este de văzut și de făcut aici. Rusia este și una dintre cele mai vizitate țări din lume !

Sankt Petersburg

Sankt Petersburg este al doilea oraș ca mărime din Rusia și are multe de oferit pentru cei care iubesc arta și cultura. Există Patrimoniul Mondial UNESCO și Palatul de Iarnă, care este locul unde veți găsi Muzeul Hermitage.

Unul dintre lucrurile grozave despre acest oraș este că există ceva pentru toată lumea, în special pentru cei care iubesc istoria și pun în valoare un oraș cu o viață de noapte interesantă.

Moscova

Moscova este capitala Rusiei și cel mai mare oraș din țară. Are o serie de clădiri și site-uri istorice pe care le puteți vizita, precum și câteva monumente foarte impresionante.

Acest oraș este acasă la Kremlin, care se află în Rusia, întrucât Casa Albă este în Statele Unite. Există o mulțime de baruri și restaurante grozave, unde puteți obține mâncarea foarte delicioasă.

Munții Altai

Altai sunt unele dintre cele mai frumosi munți din țară, situati într-o zonă îndepărtată din sudul Siberiei. Există o mulțime de oportunități incredibile de drumeții pentru căutătorii de aventuri, precum și călărie și rafting cu apă albă.

Nu există nimic asemănător cu experiența călăriei prin acești munți. Puteți face, de asemenea, un tur de grup pentru a descoperi istoria din spatele acestui loc frumos.

Anapa

Anapa este situat pe coasta de nord a Mării Negre și este un oraș-stațiune care atrage mulți oameni din întreaga lume în fiecare an. Are unele dintre cele mai uimitoare plaje din lume și este foarte recomandat să vă relaxați pe nisipul alb în timp ce faceți raze.

Muzeul Arheologic Gorgippia și Teatrul Orașului sunt două locuri pe care ar trebui să încercați să le vizitați dacă aveți un nivel scăzut de artă și istorie.

Barnaul

Barnaul este un oraș mic care a fost înființat în secolul al XVIII-lea și merită cu siguranță explorat. Acesta poate fi găsit la aproximativ o jumătate de oră de Munții Altai și are o serie de baruri fermecătoare, restaurante și hoteluri minunate în care să stați.

Parcul Izumrudnyy este un loc minunat pentru a călători cu o familie, iar Muzeul de Istorie Militară are câteva exponate cu adevărat fascinante.