Cele mai bune locuri de vizitat în Grecia

  • Joi, 20 Februarie 2020
  • Turism
Cele mai bune locuri de vizitat în Grecia Cele mai bune locuri de vizitat în Grecia

Grecia a devenit una dintre cele mai vizitate țări din lume și este ușor de văzut de ce, atunci când vei vizita.

Există kilometri de plaje cu nisip, o scenă interesantă și plină de viață de noapte, restaurante incredibil și multe locuri unde să faci cumpărături. Dacă doriți o vacanță plină de peisaje uluitoare, nu puteți face mult mai bine decât sa vizitati Grecia. Peisajul accidentat, dar frumos, al acestei țări este doar unul dintre lucrurile care îl fac un loc atât de perfect pentru următoarea vacanță și este destul de accesibil.

Arachova

Arachova este un oraș de munte din Boeotia, care se află în regiunea de sud a țării. Situat în niște munți cu adevărat pitorești, acest sat merită cu siguranță vizitat.

Există câteva trasee minunate pentru drumeții și oportunități de schi pentru cei care vizitează această țară în lunile de iarnă. Numeroase celebrități au fost aici pentru a vizita stațiunile de schi din această zonă, ceea ce face pentru o excursie de o zi incredibilă.

Atena

Poate cel mai popular dintre toate orașele din Grecia pentru turiști, Atena are multe de oferit. Acest oraș are o istorie fascinantă și o mulțime de muzee pe care le puteți vizita pentru a afla mai multe despre el.

Există, de asemenea, o mulțime de monumente și atracții incredibile pe care nu veți dori să le ratați. Parcurile arheologice din centrul istoric al Atenei vă vor oferi o experiență unică.

Chania

Chania este, de asemenea, un loc popular pentru turiștii, și există câteva muzee cu câteva artefacte uimitoare și piese de artă uimitoare pe care cu siguranță veți dori să le vedeți înainte de a vă întoarce acasă.

Muzeul Maritim este una dintre cele mai populare atracții din această zonă. Există o serie de sate mici care vă vor permite să experimentați cultura cretană în cel mai autentic mod posibil.

Delphi

Delphi este un sanctuar istoric uimitor pe care mulți greci îl văd ca centrul lumii și joacă un rol important în mitologia greacă. Dacă vă place să aflați despre istorie, acesta este unul dintre cele mai bune locuri pe care le puteți vizita.

Mii de turiști vin în acest loc în fiecare zi datorită frumuseții sale uimitoare și semnificației culturale / istorice.

Epidaur

Epidaurul a fost un loc important în vechimea antica și mulți istorici cred că a fost un loc sacru pentru Apollo și Asclepius. Acest site istoric are o maiestate copleșitoare pe care pur și simplu nu o veți găsi nicăieri în altă parte a lumii.

Au fost odată o serie de spa-uri și structuri aici, dar mai sunt câteva resturi ruinate pe care trebuie să le explorați.

Ermioni

Ermioni este un oraș de coastă care vă va oferi toată frumusețea pitorească pe care o puteți gestiona. Acest oraș are o mulțime de restaurante cu mâncare delicioasă, precum și centre comerciale și piețe de unde puteți obține niște suveniruri grozave.

Există, de asemenea, o serie de hoteluri de patru stele, astfel că veți putea găsi cu siguranță un loc minunat pentru a vă deplasa pe durata călătoriei.