Cele mai bune fructe de vara

Cele mai bune fructe de vara Cele mai bune fructe de vara

Amestecul de nuanțe de portocaliu și roșu, la fel ca un apus de soare, un miros dulce captivant și un aspect captivant - cum pot piersicile să nu capteze toată atenția pe piața fermierilor?

Dar, pe lângă aspectul său fascinant, piersicile sunt pline de o mână de beneficii.

Iată toate informațiile de care aveți nevoie despre nutriția fructului delicios, beneficiile sale pentru sănătate, precum și modalități creative și delicioase de gustare a acestora

Se știe că piersicile există de mult; mai mult de 3.000 de ani, de fapt! Fructul exotic a fost descoperit de misionarii spanioli în China, care pur și simplu nu puteau pleca fără a-l aduce în „noua lume” în 1571. Se spune că există mai mult de o sută de soiuri de piersici cultivate în SUA și că carnea de piersici se poate dovedi a fi alb, galben și chiar roșu uneori. Acestea fiind spuse, în principal piersicile găsite în SUA sunt galbene și conțin o carne dulce.

În afară de gust și culoare, piersicile culese din standurile de pe marginea drumului au un gust puțin diferit de cele pe care le găsiți la magazinul dvs. alimentar din apropiere. Acest lucru se datorează faptului că piersicile găsite la magazinele alimentare sunt cel mai probabil periate mecanic după recoltare pentru a îndepărta fuzzul de piersici, care este semnătura sa; în timp ce piersicile de la micii cultivatori sunt de obicei culese din copaci și sunt livrate direct clientului - totul natural.

Știi ce spun ei - fructele sunt pastile naturale care împiedică multe boli să te atace. Ca atare, piersicile nu sunt diferite și vin cu multe beneficii.

Când căutați să găsiți o gustare ușoară, dar ușoară pe care să nu o faceți, de asemenea, nu este plină de calorii, piersicile coapte sunt cele mai bune opțiuni! O piersică de dimensiuni medii conține doar 59 de calorii; adică jumătate din cantitatea de calorii găsite într-o banană de dimensiuni medii!

SUNT O SURSĂ UȘOARĂ DE FIBRE

Piersicile sunt cunoscute ca fiind o sursă bună de fibre dietetice. O piersică mare conține 3 grame de fibre, care vă pot ajuta să vă îndepliniți cu ușurință recomandările zilnice!

ACESTEA CONȚIN VITAMINA C

Portocalele trebuie să se îndepărteze de lumina reflectoarelor pentru că nu sunt singurele cu vitamina C. Da, în caz că nu știați deja, piersicile sunt umplute cu aproape 10 miligrame de vitamină!

MODALITĂȚI DE A NE DESCURCA PE ACEST FRUCT DELICIOS.

Există nenumărate moduri de a mânca aceste fructe încântătoare - depinde într-adevăr de modul în care îți place să le consumi