Cele mai bune emisiuni TV Educaționale pentru copii

 

Nu toți părinții le place ideea că copiii lor experimentează timpul de ecranare, chiar dacă este într-adevăr o ultimă soluție. Poate că vă veți simți mult mai bine dacă emisiunile TV pe care le urmăresc sunt educative și de fapt bune pentru mintea unui copil mic. Continuați să citiți pentru a vedea unele dintre cele mai bune și extrem de populare emisiuni TV de care copiii nu se vor bucura doar, dar vor beneficia și ei.

 

Sesame Street este un număr destul de evident pentru lista noastră. Și are un motiv întemeiat, Seasame Street a fost un program TV auriu și educațional pentru copii de mulți ani. Acest spectacol fantastic a debutat în 1969 și a fost un succes masiv de atunci. Unul dintre cele mai remarcabile lucruri este că, de-a lungul anilor, a avut capacitatea de a se adapta vremurilor. Acest favorit de multă vreme este potrivit pentru copiii cu vârsta de peste 2 ani, cu toate acestea, Seasame Street este adesea bucurată și de adulți.

Cartierul lui Daniel Tiger

De când a debutat primul său episod în 2012, adorabilul personaj, Daniel Tiger a fost extrem de popular în întreaga lume. Acest program animat este în general destinat copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 4 ani, dar, desigur, pot beneficia și copiii mai mari. Micul Daniel Tiger împărtășește numeroase descoperiri și provocări preșcolare relatabile cu familia și prietenii săi. Tinerii telespectatori sunt invitați în lumea sa să experimenteze multe abilități sociale, emoționale și practice de viață adecvate vârstei. Cel mai bun lucru despre acest lucru, așa cum este faptul că micii tigri îi fac pe copii să se simtă ca și cum ar fi cu adevărat unul dintre prietenii lor.

Blue's Clues & You

Blue's Clues & You se bazează de fapt pe seria educațională americană numită Blue's Clues. Acest spectacol fantastic este despre Josh, care urmărește indicii de la câinele său Blue și prietenii ei pentru a rezolva diferite puzzle-uri și probleme aventuroase. Unul dintre cele mai mari motive pentru care copiii adoră acest spectacol atât de mult este că este un spectacol animat interactiv, live-action. Atât seria originală, cât și repornirea au fost atât de reușite și extrem de iubite de atât de mulți copii.

Barney & Friends

Toată lumea îl cunoaște pe Barney, dinozaurul violet preferat al Americii. Chiar dacă această serie strălucită a început în 1992, a fost un mare succes și atât de mulți copii încă adoră să-l urmărească pe Barney și pe adorabilii săi tineri prieteni. Ceea ce este atât de grozav la acest program educațional, este că Barney împărtășește atât de multe aventuri uimitoare care conțin cântece, dansuri și jocuri care fac ca învățarea să fie atât de distractivă pentru copiii de toate vârstele. Principalul accent al seriei este partajarea, îngrijirea și educația. Barney și prietenii lui, Baby Bop și BJ, sunt, de asemenea, alăturați de o distribuție de copii. S-a spus, de asemenea, că Barney & Friends are cel mai bun conținut educațional pentru copii.

Autobuzul școlar Magic

Un alt clasic atemporal pe lista noastră ... nimeni altul decât  Autobuzul școlar magic. Seria originală a fost difuzată în 1994 și chiar dacă acest spectacol clasic a fost atât de popular, în 2017, Netflix a lansat un remake al spectacolului The Magic School Rides Again. În cele din urmă, ambele spectacole se bazează pe cea mai bine vândută serie de cărți cu același nume, care urmează o profesoară excentrică, doamna Frizzle, împreună cu clasa ei. În fiecare episod, toți au pornit în excursii prin intermediul unei călătorii virtuale cu autobuzul în „Autobuzul școlar magic”. Copiii adoră acest program pe măsură ce râd și învață atât de mult despre el. Această emisiune TV se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, dar poate fi savurată și de copiii mai mari.