Cei mai scumpi adidasi vanduti de Nike

Cei mai scumpi adidasi vanduti de Nike Cei mai scumpi adidasi vanduti de Nike

Cunoscut pentru prima dată sub numele de Blue Ribbon Sports, firma Nike a fost fondată în 1964 de Bill Bowerman și Phil Knight. Emblema Nike, Swoosh, este cel mai recunoscut logo din lume. Sloganul „Do Do Do It” poate fi văzut pe orice, de la panouri publicitare la tricouri.

Fiind una dintre cele mai populare mărci de adidași din întreaga lume, nu este de mirare că susținerea și colaborarea celebrităților ar face parte din succesul companiei. Ceea ce vine ca o surpriză este cât de mult poate aduce o asociație de stele. Iată câteva dintre pantofii scumpi produși de Nike.

MACKLEMORE X AIR JORDAN 6 (25.000 USD)

Macklemore este un lirist și rapper care a decis să se asocieze cu Nike. Este amuzant faptul că un tip care a scris versuri care îi încurajau pe ascultători să dirijeze un stil de viață mai puțin risipitor ar ajuta la amenajarea unui set de pantofi ca aceștia: au ajuns la un preț care ar putea plăti ipoteca pentru unele case mai mult de trei ani! Se pare că muzicianul are o profundă dragoste pentru pantofi.

Eticheta de cost ar putea fi din cauza faptului că un număr limitat a fost creat și destinat cercului apropiat al cântăreței. Pantoful lucrat subtil a fost disponibil în două culori: un ton de verde și somon.

EMINEM X CARHARTT AIR JORDAN 4 – 31000 usd

Ceea ce a făcut această ediție Jordan deosebit de specială a fost ștampila „E” inversată a lui Eminem împreună cu masca Jason pe călcâiul sneakerului. Raritatea „Black Chrome”, împreună cu semnul semnăturii, fac din această pereche de Jordani un must-have printre adevăratele capete de adidași.

De asemenea, Eminem a colaborat cu Nike pentru a proiecta un adidaș exclusiv pentru prieteni și rudele sale. Compania a adăugat 10 perechi pentru a fi lansate pe eBay. De la designul clasic al Jordanului, această variantă a fost realizată din sârg negru cu filete din dantelă care străluceau puternic. Tălpile gri și albe erau contrastul ideal cu pantoful.

AIR JORDAN 2 OG (31.000 USD)

 Nici iubitorii și nici pasionații de adidași nu au fost uimiți. Au reușit să vândă pe eBay pentru o sumă extrem de șocantă de 31.000 de dolari. Varianta Air Jordan two OG a fost creată de Bruce Kilgore și prima producție a avut loc în Italia.

Tocmai au fost lansate în două modele de culoare. Varianta albă și roșie a pantofului pare a fi mai dificil de pus. Retros au fost inaccesibile pentru lansare înainte de începutul anilor 2000. De data aceasta, OG-urile au fost create într-o selecție mai largă de scheme de culori, în speranța de a obține mai multă faimă în următoarea sa ediție.

AIR MAG (37,5K USD)

În 2016, Nike a introdus un set de pantofi care au fost motivați de filmul din anii 80 Back to the Future II. Nike avea nevoie de adevăratul lucru pentru pantofii săi gri și de culoare acvatică pe care îi produceau. A fost nevoie de aproape 3 ani pentru a ajunge la el.

 AIR JORDAN 11 „JETER” (40.000 USD)

Unul dintre cei mai buni jucători din New York Yankees, Derek Jeter a intrat și în jocul cu pantofi! El a ajutat la crearea unuia dintre cele mai rare Nikes publicate vreodată. În comemorarea retragerii sale din baseball, doar cinci perechi de acești adidași din nuanță albastră, din țesătură de catifea, au fost expuși la o licitație de tip scratch-off care „a apărut” lângă stadionul de acasă al echipei.