Ce porti la mare in acest an?

Ce porti la mare in acest an? Ce porti la mare in acest an?

Stiu ca ceata de petrecarete la mare de 1 Mai se imparte in doua - in “clubberitele” de Mamaia si “cool-lelitele” de Vama Veche, dar nu-mi pasa si nu o sa ma adresez diferit lor, pentru ca sunt cu toate femei care vor sa arate bine si mai ales sa se distreze pe masura asteptarilor.

Asadar, draga mea petrecareata de 1 Mai la mare, foloseste cu incredere lista de mai jos. Vei gasi in ea atat articole vestimentare pe care trebuie sa le iei musai cu tine, precum si cateva idei care sper sa te ajute sa inchizi cat mai repede fermoarul la bagajul pentru 1 Mai.

1. Ochelarii de soare, unii rotunzi ca sa pari mai din Vama Veche, unii mai cat-eye ca sa nu iesi prea tare in evidenta la Mamaia. Pe https://conde.ro/ochelari-de-soare/ gasesti un top cu cele mai trendy modele de ochelari de soare de la cele mai renumite branduri.

2. Cozorocul din plastic, ca sa arati ca moda si clubbingul merg bine impreuna, mai ales pe plaja la Mamaia, baticul legat intr-o funda mare in varful capului pentru detaliul feminin, totusi necesar in Vama Veche.

3. Rochia metalica sau fusta purtata cu un top decupat, asimetric, cu abdomenul la vedere la party-urile cu muzica electronica din Mamaia, puloverele oversized cu pantaloni tip bermude pentru petrecerile de pe plajele din Vama Veche. Toata lumea sa poarte sneakers, fie Nike, fie New Balance, fie ce-o fi!

4. Daca dai pe la plaja si in alte scopuri in afara de a petrece, a dansa, daca ai chef sa te bronezi putin, ai nevoie de un costum de baie care se poarta vara asta: sa fie cu franjuri, sa aiba talia inalta sau sa arate ca un costum de surfer. Alege dupa plac, nu dupa loc, oricare merge la fel de bine, oriunde.

5. Ziua, ca sa te plimbi dintr-o parte in alta, ai musai nevoie de o rochie-camasa care sa te apere de razele aprige ale amiezei. Poti opta si pentru o rochie-tricou. Oricare ti-ar fi alegerea, alba sa fie si nu uita ca se poarta sandalele gladiator sau slapii tip Birkenstock. Ambele variante merg foarte bine atat cu rochia-tricou, cat si cu rochia-camasa.

6. Stii deja ca anul acesta sunt la mare moda transparentele. Daca esti prea pudica s-o faci in oras, eu zic sa nu ratezi marea de 1 Mai, unde ai ocazia sa porti dantela, voal sau plasa de dimineata pana seara, si pe plaja, si in club, din Vama Veche pana la Mamaia.

Distractie mare!