Ceea Ce Trebuie Să Știți Despre Machiajul Permanent

Multe mame obosite știu că, uneori, machiajul este ultimul lucru pe care îl au minte cand se trezesc dimineața. Între timp, există și alte mame care pur și simplu nu pot ieși din casă nici măcar pentru a ridica poșta fără să aibă machiaj complet.

Oricum ar fi, nu se poate nega că acordarea de timp pentru a vă machia, mai ales când trebuie să pregătiți copii dimineața, nu este o plimbare în parc.

 

Lucrul urât universal despre machiaj?

Trebuie să-l scoți seara înainte de culcare. Nu este nimic mai enervant decât să trebuiască să petreci 10 minute pentru a face față unei fețe pline de machiaj atunci când tot ce vrei să faci este să sari în pat.

Oricât de ispititor este, cu toții am fost avertizați cu privire  la  cât de rău este să dormiți machiat, așa că nu este niciodată o idee bună sa faceti acest lucru.

Introducere, machiaj permanent sau ceea ce profesioniștii numesc „micropigmentare”. În timp ce machiajul permanent își are rădăcinile în tatuajul tradițional, practica a parcurs cu siguranță un drum lung de atunci. Acum, există saloane întregi dedicate machiajului permanent, iar metodele sunt mult mai puțin dureroase și mult mai avansate decat in trecut.

Una dintre cele mai populare alegeri sunt sprâncenele permanente, datorită creșterii popularității de a avea sprâncene groase. Una dintre metodele utilizate pentru acest tratament este microblading-ul, care implică gravarea unui smoc de sprâncene la un moment dat, oferind un aspect mult mai natural decât ar fi avut în trecut metodele de tatuare anterioare.

Unul dintre cele mai importante lucruri de făcut înainte de a alege una dintre aceste proceduri este să ai un plan.

Trebuie să alegeți persoana potrivită care să vă tatueze și apoi să vă asigurați că sunt profesioniste in domeniu si stiu ceea ce trebuie sa faca. Apoi, asigurați-vă că aduceți o fotografie care arată  exact ce fel de rezultate doriți.

Un lucru important de reținut este că există întotdeauna un risc de infecție, care poate fi tratat în consecință. Amintiți-vă, de asemenea, că aspectul acestor tratamente se va schimba în timp, din cauza deteriorării solare și a îmbătrânirii. Asigurați-vă întotdeauna că utilizați protecție solară pentru a vă proteja pielea și zonele tratate.

Ce părere aveți despre aceste tratamente? Vrei să sa le aplici sau ?