Ce ti-ai dori sa afli despre ceasurile Fossil?

Fossil nu este doar un designer american la moda, si un producator de ceasuri diverse. In primul rand, Fossil este renumit pentru ca proiecteaza, fabrica si distribuie ceasuri de calitate in toata lumea. Fossil Group are un portofoliu de marci ce include Fossil, BMW, Zodiac, Skagen Danemarca etc.

De asemenea, Fossil realizeaza accesorii pentru marcile Adidas, Armani Exchange, Diesel, Emporio Armani, Lagerfeld Karl, Puma, Marc Jacobs etc. Lista brandurilor este intr-o continua crestere mai ales dupa ce compania a achizitionat cateva branduri de ceasuri independente, cum ar fi marca elvetiana Zodiac sau marca de ceasuri daneze Skagen.

Majoritatea ceasurilor Fossil au miscari quartz japoneze. Brandul mai proiecteaza, produce si distribuie si alte produse cum ar fi accesorii, piele si bijuterii.

 

Unde sunt facute ceasurile Fossil?

Primele ceasuri Fossil au fost facute in Hong Kong. Cu toate acestea, in prezent compania are propriile sedii de productie in intreaga lume. Acest lucru permite brandului sa se ocupe de diverse branduri si de diferite segmente de piata.

Un ceas Fossil se bucura de o reputatie foarte buna

Analizand portofoliul Fossil, veti vedea ca reputatia sa este una uriasa. Asta pentru ca ceasurile Fossil sunt la moda, sunt recunoscute pentru stilul lor exceptional si pentru valoarea decenta. Totusi, ele nu trebuie comparate cu ceasurile de lux. Daca asteptarile sunt realiste, pot fi comparate cu branduri similare din aceeasi gama de pret. Per total, au o calitate decenta de constructie.

De obicei, ceasurile Fossil au miscari quart si se remarca datorita stilurilor si tendintelor moderne. Multi pasionati de ceasuri serioase, formare, resping ceasurile Fossil si prefera in schimb Citizen, Seiko sau Times, data fiind istoria acestor branduri. Cu toate acestea, ceasurile Fossil fac o figura frumoasa in toata lumea si ofera piese de calitate, atat pentru femei cat si pentru barbati.

 

Un ceas Fossil este un ceas de incredere

Multi din cei care au avut incredere in ceasurile Fossil recunosc ca acestea rezista foarte bine in timp. Majoritatea se livreaz cu o garantie de 2 ani. In mai bine de doua decenii in industria ceasurilor, Fossil a proiectat si a produs ceasuri cu o maiestrie fiabile si de calitate de top.

Cele mai multe ceasuri Fossil sunt fabriacte din otel inoxidabil, care este rezistent si usor de reparat. Spre deosebire de alte materiale, otelul inoxidabil permite indepartarea eventualelor zgarieturi ce se pot acumula in timp pe un ceas.

Merita sa investiti intr-un ceas Fossil de dama sau de barbati daca doriti sa purtati pecerea unui brand renumit la incheietura mainii si sa va bucurati de calitate superioara.