5 Lucruri de stiut despre Pilates

Ați dorit întotdeauna să încercați un curs de pilates dar v-ați simțit intimidați? Nu esti singur. Mașina reformatoare cu curelele și arcurile sale complicate, împreună cu terminologia dură, sunt un motiv suficient pentru a fi speriată. Orice te-a împiedicat - acum este momentul să-l dai drumul și să încerci prima ta clasă! Pilates este excelent pentru corp, indiferent de condițiile de fitness. Veți îmbunătăți alinierea, postura, echilibrul, flexibilitatea și vă veți simți mai în contact cu corpul dumneavoastră. Oh, și cum am putea uita să menționăm acel antrenament de bază! Știm că ascultați acum, așa că citiți mai departe pentru a afla mai multe despre antrenamentul uimitor care este: pilates.

 

Există 2 tipuri de clase Pilates: Există clase mat și reformer. Clasa de covor implică doar asta, un covor și majoritatea mișcărilor tale se vor întâmpla fie în picioare, fie așezate pe acest covor de yoga amortizat. Dacă nu utilizați un covor, veți folosi mașina reformator, un cadru asemănător unui pat cu o platformă glisantă proiectat în 1920 de Joseph Pilates.

Există alte echipamente: majoritatea claselor pentru începători nu vor încorpora aceste echipamente, dar ne-am gândit să le menționăm oricum. Cel mai obișnuit echipament Pilates este Wunda (un scaun mic), Cadillac (o structură asemănătoare unui pat cu un cadru cu baldachin (numai pentru studenții avansați)), corectorul coloanei vertebrale, scaunul înalt și Cercul magic (un inel de rezistență) .

Vei fi dureros în ziua următoare: în timpul orelor de curs, vei simți mușchii arși și nu din cauza genuflexiunilor sau a ganterelor grele, ci din cauza exercițiilor de greutate corporală. Pilates Hundred este o mișcare care implică doar 1 centimetru de mișcare, dar mișcarea constantă vă va face să vă arde absolut abs.

Îmbrăcămintea de potrivire este cea mai bună: Ștergeți hainele largi și pantaloni scurți - jambiere sau pantaloni de potrivire și o mânecă lungă strânsă sau bluză este cea mai bună. Aceasta îi permite instructorului să vă vadă formularul și să se asigure că nimic nu se blochează în mașină.

Amestecă Pilates cu alte forme de exercițiu: Managerul național de instruire Pilates la Equinox, Carrie Samper, spune: „Pilates îți întinde, întărește și aliniază corpul în același timp. Acestea fiind spuse, completează, de asemenea, orice altă activitate de fitness, deoarece vă pregătește corpul să se miște mai bine în toate modurile. Adăugarea acestuia în rutina dvs. vă va ajuta să ridicați greutăți mai grele, să alergați mai repede, să înotați cu o formă mai bună sau chiar să atingeți acel echilibru evaziv al brațelor în yoga. ”